Ben kucukken ... sanıyordum ..!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Oyun gayet basit arkadasLar =)

meseLa ;

Ben Küçükken; "Baklavanın içindekinin ceviz degil kıyma oldugunu sanıyordum feriştahı gelse yediremiyodu bi günde bi aklı selim sormadı Oglum neden yemiyorsun diye ."

Buyrun ;

ben küçükken gerçekten beni leylekler getirmiş sanıyordum :D:D:D

ßen KüccükKeN UpLoaD YapaßiLicegime inanMiyordum :hhmanD

ßeN küçüKkeN eN büyüK aCı diziMdeKi YaRa zaNNedeRdiM ...

Ben Küçükken OkuLda YazıLarın "__ __ __" ŞekiLinde oLcağını Sanıyodum

Ben Kucukken Hakan pekerın sarkısı Atesını yolla bana kor alevler ıcındeyım bilmesende bolumunu " Atesını yolla anam oralet ıcer gıbıyım bılmesende " Sanıyordum =)

ozaman küçük bir animi anlatayim ben sizlere..

ben küçükken galatasarayin renklerini kahverengi beyaz zannederdim. :saskin

bizim mahallede ibrahim abi vardi. eskişehirde doğup büyüdügüm mahalle olan kırmızıtoprağin mahalle takimnda futbol oynardi birgun maclarini izlemistim oynadigi takimin forma renkleri kahverengi beyazdi daha sonra kendisini gorup abi sen hangi takimilisin diye sordugumda galatasarayliyim demisti bende ogunden sonra galatasarayin renklerini kahverenhi beyaz zannetmistim :hhsigara

ben küçükken...

ben küçükken defter sayfalarını birleştirip, iki sayfanın sonuna geldiğimde 1 satır sanıyordum :vur öğretmen ilk gün beni uyarmasa birinci sınıfta bütün ödevler "1 sıra A yazılacak" diye verildiğinden bana 2 katı ödev kitlemiş olacaklardı :):)

defter.jpg
:hhman:

allah her şeyi görür demişlerdi ben küçükken
bende allahı (haşa) bir bulutun üstünde bağdaş kurup oturmuş
herkesi gözetliyor
düşünürdüm
o yüzden komşunun bahçeden çaldığım kayısıları
divanın altında yerdim
görünmesin diye........

ben küçükkken elektirik gidince arabalrın farlarının nasıl yandıgını merak ederdim

ßeN KüçüKkeN saDece Tost'u KaşarLı zaNNederDiM ...

ben küçükken parayı kağıt parçası zannederdim.

Ben Küçükken Ata SözLerini Atatürk SöyLerdi Sanardım =)

Geri