'Ben gelirim ama Q7 gider'

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
-ben-gelirim-ama-q7-gider--1163099.Jpeg

Son haftalarda alınan kötü sonuçlarla lig yarışında geride kalan, UEFA'da turu zora sokan siyah-beyazlılar, şimdi de Schuster'in yerine düşünülen isimlerden biri olan Benitez'den gelen talep üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı.
Beşiktaş yönetimi geçen hafta, İnter'den gönderildikten sonra Madrid'de dinlenen Benitez ve menajeriyle bir araya gelerek, nabız yoklaması yaptı. Bu görüşmede İspanyol hocanın söylemleri, siyah-beyazlı yöneticileri adeta şok etti.

SİMAO'YU ALMAK İNTİHAR

Beşiktaş'ın kazandığı ve kaybettiği maçların yer aldığı 4 kaseti toplantı öncesi Benitez'e gönderen yöneticiler, görüşme sırasında İspanyol hocanın yaptığı yorumlar karşısına şaşkına döndü. Benitez, Quaresma'nın sadece kendisine oynadığını ve bu nedenle Beşiktaş'ın onun oynadığı her maçta eksik kalacağını belirterek, "Ben gelirim, ama aynı gün Quaresma gider" dedi ve şöyle devam etti: Quaresma varken, Simao'yu da almak resmen intihardır.

ROTA LİPPİ'YE DÖNDÜ

Rafael Benitez'in bu talebi karşısında şaşıran Beşiktaşlı yöneticiler, İspanyol teknik adam için hazırladıkları 4 kasedi, bu kez İtalyan teknik direktör Marcello Lippi'ye izlettirmek ve görüşlerini almak için menajeri olan oğlu Davide Lippi ile temas kurdular. Davide Lippi bu kasetleri Bari'de teklif bekleyen babasına ileteceğini Beşiktaşlı yöneticilere söylediği öğrenildi. Siyahbeyazlılar, şimdi Lippi'den gelecek olan yanıta göre son kararlarını verecekler.

Milliyet

bu adamın liglerde basarısı yok :D hep avrupa kupalarında basarıları:D Türkiye ye göre degil..

Sen Kimsin :)
İki Takımı Batırmış Bi Teknik Direktörsün Bide quaresmaya Lafmı Söylüyosun :)

ne diyosun len sen :) zatn tek hırsla oynayan karizma adam Q7 oda giderse ne kalcak geride,bırak gelme bize eksik kal shuster git sende aga yerin yok bizde mındar ettin takımımızı herkesle alay ediyosun resmen Lippi koçum gel bi el at şu takıma bea :)

Adam haklı arkadaş, quaresma tamamen kendine oynuyor. Katkısı var ama pas atmayı öğrense o katkıyı 3e katlayacakta..

Doğru bu konuşmaLar yapıLırken miLLiyette ordaydı..Bırakın Allah aşkına ya..

Geri