ben galatasaraylıyım niye trabzonlu yokkkk

dahool

Banned
Reaction score
0
merhaba ben galatasaraylıyım ama görüyorumki 5 gündür hiç bir trabzonlu arkadaş buraya bi mesaj atmamış valla diger takımlarda hergün yeni mesaj var ama burası kimsenin ugramadıgı bi yer olmuş size sesleniyorum takımınıza sahip cıkın ben galatsaraylı olarak buraya geldiysem sizde gelmelisiniz

trabzonsporu yanlız bırakmayın.....:saskin

Trabzon'da doğdum büyüdüm.Elhamdülillah Trabzon'luyum ve Trabzonspor'luyum.Ama ben Trabzon maçlarında Trabzonspor'u sahada göremiyorum.Bilmiyorum görebilen var mı...

Gerçek Trabzonspor rakibine kan kusturur.Rakibiyle top oynar top.Boş kaleye topu gönderip ,gol atamayan şahsiyetler benim temsilcim olamaz.Hayır bunlar Trabzon(Spor)lu olamazlar.

Kendini azıcık Trabzonspor'lu hisseden, Trabzonspor'un tarihini iyi bilen ve ona göre davranan futbolcularımız olsaydı bu takım 10. sırada değil ilk 3 sıradaydı şimdi...

Ben Trabzon(Spor)luyum.Böyle doğdum,böyle öleceğim.Beni kahredense şampiyonluk özlemi.Bu gidişle onu da göremeyeceğimi çok iyi bilmekteyim.

Amaa ben Trabzonspor'luyum.Her zaman takımımı desteklemek boynuma borçtur.İkinci hatta üçüncü lige düşsek bile...

Gözleri bordo ile mavi den başka bişey görmeyen,yüreğinde Trabzonsoır'dan başka aşk tanımayan birisi beni anlayamaz.Bu böyle gelmiş böyle gider...

ŞAMPİYONLUK GÖRMEMİŞ BU GÖZ ,ECELİ GÖRMÜŞ ÇOK MU?

Trabzonluyum,ilkokul 5.sınıftan beri Trabzon'da yaşamıyorum.(Trabzonspor'un en son şampiyon olduğu yıl Trabzon'dan ayrıldım.1983-84 sezonu)
Yalnız şunu hatırlıyorum:3 büyükler Trabzon'a geldikleri zaman rakip takım taraftarı göremezdiniz.Bırakın taraftarı rakip takım kendi yarı sahasını geçip atağa kalkmaya korkar idi.
Şimdi görüyorum Trabzon'lu olup da Trabzonspor'u tutmayan birçok kişi var.Şunu demek istiyorum:Benliğini ve ruhunu kaybetmiş taraftardan da,futbolculardan da,yönetimden de yarar gelmez.

Babam'dan bir alıntı yapayım: Derdi ki (Ali Kemal'lerin olduğu zamanlardan bahsediyor) "Hiç unutmam bir maçta bizim takımdan futbolcu topu ayağından kaçırdı bir pozisyonda ve top taça çıktı,adam hırsında aldı topu ısırmaya başladı."Aslında kıssadan hisse bu.
O dönemlerdeki hırs,inanmışlık,birliktelik maalesef yok.
Eğer sadece Lig'de şampiyon olmak istiyorsak tamamen özümüze dönersek en geç 3 yılda bunu başarabiliriz diye düşünüyorum.
Avrupa'da başarı ise çok daha uzun vade istiyor.

söylediklerinize katılmakla beraber şunu da belirtmek isterim.şu dönemlerde Trabzonspor bitmiş bi takım pozisyonu veriyor.Ama bazı kesimler bunu sadece yönetime yüklüyor.Yani yönetim gitse her şey hallolacak gibi düşünceye sahip çok insan var.

Yönetimin de hataları var.Hemde çok ama burda bence önemli olan yönetim veya teknik adamların kişilikleri değil,Trabzonspor a olan katkılarıdır.

Trabzonspor hem içerideki hemde dışarıdaki güçlerle bitirilmiştir.Bu ne yeni stad yapmayla düzelir ne yönetim ne de teknik adam değişikliğiyle.Yani durum çok ciddi ve kaybedecek zaman yok.

Trabzonspor u düzeltmeye başlayan adam Trabzon un T sinden başlayacak.Çünkü ortadaki sorun çok büyük.Gittikçe de büyüyor.Taraftar acı çekiyor.

Bence yapılması gereken şey ;şu anki bitmiş trabzonspor un küllerinden dinamik genç ve yetenekli bi takım ortaya çıkartmaktır.Alt yapıya daha fazla önem vermek gerekir.Çok yetenekli futbolcularımız var.Trabzon futbol şehridir.Ogün ler Abdullah lar Ali Kemal ler gider yerine yenileri gelir.Yeter ki şans verilsin.

benim bildigim trabzonspor liseler bazında sürekli türkiyede 1.likleri olan bir şehir.yani lise kadrosunu süper lige taşısa bu cocuklar 10sene birlikte top oynasa en azından şampiyonluga oynar..

bu takımın düzelmesi lazımdır bunun nasıl olacağını ben bilmemem çünkü onların içinde yasamayorum ama elimden geldiğince maclara gitmeye çalısıyorum su anda biz oyuncu satıyoruz sürekli doru düzgün bir transfer göremedim böyle şampiyonluklar görmüş bir takım 3. ligden neden oyuncu alırki??? ha yanlıs anlamayın çok yetenekli ise neden olmasın ama hiçbirseyi duyulmamıs insanları alıyoruz olmaz ki böyle.....

Trabzonspor'un PAF takımı bile fena şu anki takımdan iyi oynar.Düşünsenize Barış Memiş PAF takımındaydı işte.Barış gibi kaç tane daha oyuncu var PAF takımında.

Transfer yapmaya gücün yoksa Alt yapıya önem vereceksin kardesim.Ama nerdeeeee...

yok abi biz bu takım seyircisinin taraftarının değerini bilmiyorki ya böyle oynamasına karsın herkes umutla sevgiyle gidiyor maca ama sonu bu takım sadece taraftarlarına acı veriyor.... kim olursa olsun biri su takımı düzeltsin artık...:vur

Geri