Ben de Tanımıyorum

admiral

New member
Reaction score
0

2012-2013 sezonunun hazırlıklarına 2 Temmuz'da Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başlayan Beşiktaş, Avusturya'da gerçekleştireceği kampın ilk antrenmanını bu akşam saatlerinde yaptı. Antrenmanın ardından basın mensuplarının 'oyuncuların çoğunu tanımıyoruz' sorusuna Samet Aybaba, 'Ben de tanımıyorum' cevabını verdi.

Kampın gerçekleştirildiği Bad Kleinkirchheim bölgesindeki Bad Kleinkirchhem Sport Arena'da yapılan antrenmana kamp kadrosundaki 30 futbolcuda yer aldı. Dün akşam İstanbul'a gelen Fernandes ve yeni transfer Olcay Şahan bugün yapılan çalışmada yer aldı. Sakatlıkları süren Teknik direktör Samet Ayababa yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Koşular ile başlayan antrenman gruplar halindeki pas ve kondüsyon çalışmaları ile devam etti. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

GENÇ OYUNCULARI HIRS BASTI

Teknik direktör Aybaba'nın kamp kadrosuna dahil ettiği genç oyuncuların kendilerini göstermek ve teknik heyetin beğenisini kazanmak için hırslı bir tempoda çalışmaları dikkat çekti.

Kafile ile birlikte kampta bulunan futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı'da antrenmanı takip etti.

Günde iki antrenman ile sezona hazırlanacak Siyah Beyazlı takımda sabah antrenmanı 07.00'da başlayacak, oyuncular sabah 06.00'da uyandırılacaklar.

Öte yandan teknik direktör Samet Aybaba'nın 18 Temmuz'a kadar sürecek kampın ilk bölümünde takımını günde iki antrenman ile sezona hazırlayacağı öğrenildi. Sabah yapılacak antrenmanın 07.00'da başlayacağı ve oyuncuların 13 gün sürecek kampın ilk etabı boyunca sabah 00.06'da düne başlayacakları öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın oyuncularının erken saatlerde güne başlamasını tatil boyunca bozulan uyku düzenlerini yeniden planlamamak için istediği öğrenildi.

BASIN MENSUPLARINDA SAMET AYBABA'YA:"HOCAM OYUNCULARIN BİRÇOĞUNU TANIMIYORUZ"
AYBABA'DAN CEVAP:"BEN DE TANIMIYORUM"
Antrenmanın ardından basın mensupları ile kısa bir sohbet yapan Samet Aybaba'ya bir gazetecinin "Hocam oyuncuların bir çoğunu tanımıyoruz" demesi üzerine Aybaba esbirili bir şekilde "Ben de tanımıyorum" cevabını verdi. Aybaba daha sonra "Futbolcuları tanımak için en iyi yer kamptır. Burada herkesi tanıyacağız" dedi.​

Geri