Ben de Artık Hackhell'ciyim

Fatal Erro

New member
Reaction score
0
Selam'ın Aleyküm arkadaşlar...

Öncelikle nickim Fatal Error , sondaki "r" harfini sistem kabul etmedi , böyle de biraz komik görünüyor ya , neyse.... Burda yeni olmama rağmen forum hayatım yeni değil , özellikle de hack forumlarına bir aşinalığım var.. Ama hep şikayetçi olduğum bir durum vardı , mesela adam yazıyor topik başlığına , bilmem ne şifre kırıcı program ... Yada işte sorunu olan insanlara , şu şu komutu yaz sorunun düzelir deniyor ... Benim amacım birşeylerin nedenini niçinini araştırmak ; çok iyi bir hack programı bulursanız elbette hack yapabilirsiniz , ufacık veletler klavye başına geçip msn hackliyorlar komik bir durum oluyor doğrusu ... Benim amacım işin derinine inip ezberci zihniyetten çok öğrenen zihniyet olabilmek , bu sayede kendim de birşeyler yapabilirim sonrasında ... Kriptoloji bölümünü inceledim , çok da hoşuma gitti ... Referans olarak MüHeNDiS nickli bir arkadaş vardı onu verdim(her ne kadar tanımıyorsam da) , bir yazı yazmış gayet etkilendim doğrusu ...

Hoşgeldiniz bölümüne bu kadar uzun mesaj yazan olmamıştır sanırım , yazılardan da anlaşılacağı üzere ben biraz çok konuşurum :D Umarım birşeylere yardımım dokunabilir , iyi forumlar diliyorum herkese

aramıza hoşgeldin, birikimlerini bizlerle paylaşman dileğiyle

aramıza hoşgeldin ;) iyi forumlar

a.s. aramıza hoşgeldin arkadasım

Geri