Ben Beşiktaş'a Hafif GeLirim..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş`ın Eskişehirspor`a bonservis bedeli ile verdiği Batuhan Karadeniz, Lig Tv muhabiri Atakan Kurt`un sorusunu cevapladı.

2gy3lmo.jpg

Beşiktaş`ın Eskişehirspor`a bonservis bedeli ile verdiği Batuhan Karadeniz, Lig Tv muhabiri Atakan Kurt`un sorusunu cevapladı.

Atakan Kurt`un Schuster gelir gelmez " Pivot santrafor istiyorum" dedi. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?

"Ben Beşiktaş`a bu saatten sonra hafif gelirim. Beşiktaş`a Ibrahimovic gelir herhalde" dedi. İnşaallah Beşiktaş başarılı olur. Beşiktaş çok daha iyileri gelir. Kısmet değilmiş oynamak." dedi.

Ligtv

Bunun bi sözü vardı sattıgı paranın daha fazlasıyla beni tekrar alacak bjk mi ne öyle birşey demişdi =)

Batuhan iyiydi ama kendine hiç bakmadı.. Küçük yaşta şöhreti yakalamanın ağırlını kaldıramadı.. Bunu becebilseydi ilerleyen yaşlarda Türkiye'nin sayılı oyuncuları arasına girebilirdi diye düşünüyorum..

genç yaşta şöhreti birtek biz türkler kaldıramıyoruz

messi ,ronaldo rooney vs bunlarda genç yaşta şöhrey oldular, şöhreti bırak dünyaca ünlü oldular dünyanın en pahalı futbolcuları oldular ama gene de şımarık oynamıyorlar

Geri