Bellek Read Olmadı Hatası

Boss09

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar her bilgisayarı açtığımda Bellek read olmadı hatası veriyor, bu hatayı onarma şansım var mı ? Verilen hatanın resmini ekliyorum. Umarım Yardımcı olursunuz ....Saygılar... İyi Çalışmalar ...

2hgweb9.jpg

internet explorer da sorun var gibi görünüyor.

internet explorer ı tekrar yükle yada güncelle.

bendede çok eskiden vermişti iexplorer ı kaldırıp tekrar yükleyince sorun düzelmişti.

Bir denim bakalım inşallah düzelir

nereden indirecem internet explorer 8 i türkçe olarak gösterebilirmisin wolf

wolf yükledim yine sorun çözülmedi malesef :( benim pc vista vardı orjinal pc yi çok kastığı için format attırıp XP yüklettim...bu sorunu başka hangi yoldan halledebilirim

Merhaba arkadaşlar her bilgisayarı açtığımda Bellek read olmadı hatası veriyor, bu hatayı onarma şansım var mı ? Verilen hatanın resmini ekliyorum. Umarım Yardımcı olursunuz ....Saygılar... İyi Çalışmalar ...

2hgweb9.jpg

bu sorunu yaptıgı gunden 1 gun oncesıne gerı al bılgısayarını sorunun hallolacakdır ama sunu soleyebılırım wındows omrunu yıtırmek uzere oldugunu da bıl format en temızı

malesef geri yüklemede yapamıyorum ben :( geri yükleme başarısız diyor

şimdi araştırdım sebebi genelde bir yazılımın başka bir yazılımın kullandığı bellek alanına işlem yapmak istemesi ile ortaya çıkıyormuş.sebebide windows güncellemelerindeki hatadan olabilirmiş.

diğer bi neden bellek miktarının düşük olmasından kaynaklanabilirmiş.

bellek,ram programları vardır ram miktarını sürekli kontrol edip artıran onları bi dene bakalım.

sp2 var ise sp3 e güncelle xp ni...

Geri