belki ilk mesajım ama (şikayetciyim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxgnZ

New member
Reaction score
0
aslında şikayetci olduğum konu şu :

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=12696
web hacklemeyenler ilk defa gelsin hacklesin diye bir konu var
bende hack işini öğrenmek istiyorum ve ilk adımın nasıl atılacağını bilmiyorum
bu link e daldım ama sonuc yok ? konuyu acan arkadaşlarımız konuya ilgi göstermemişler sanırım :( herkes bişeyler soruyo ama cevp yok :( ne gereği var cevap gelmiyosa kapansın konu olsun bitsin :( o linkte mesajlar folloş olmuş

bende site hacklemek istiyorum
ama:
forumda aradım nereden başlıyacağımı bilmiyorum
web hackte görevli arkadaşlarımız olsun diğer arkadaşlarımız olsun konuyu actıklarında ne işe yaradıklarını da yazsınlar o programın
eğer gereken acıklama yapılmazsa konu kapansın
mesela ben bişey anlamıyorum adam konuyu açıyor ne işe yarıyor ne anlama geliyor kodlama nasıl yapılıyor ? bunun hakkında hiç bilgi verilmiyor
bana web chack öğrenebileceğin site dediler burayı ama henüz bişi örenemedim arkadaşlar ya :(
saygılar

1 msj la bisey ogrenemesin :) hele bi siteyi tani ondan sonra gel konus 10 dakka siteye bakipda sen ne verim alabilirsinki sacma sacma konusma :)

Arkadasım hack yapman ıcın Bıraz bılgıye ıhtıyacın var ..arayıp arstırıp ogrenmen gerekır..eGer takıldıgın bırsey varsa o programın verıldıgı konuya mesaj atarsın yada Pm yoluyla konun moduna sorabılırsın

PcHacker' Alıntı:
Arkadasım hack yapman ıcın Bıraz bılgıye ıhtıyacın var ..arayıp arstırıp ogrenmen gerekır..Burası hack okulu değil!

bu cümleleri kullanacağına bana şu programı kullan şöyle veya böyle yap desen daha sevinir hatta teşekkür ederdim hacker :)
ha bide web hack bölümü var bu forumda okul olduğunu idaa etmedim hocam sadece kaynak istedim :)

seni tebrik ediorum aradığını burada bulamayan ender insanlardn birisin

tabı bazı şeyler vardır doğrudur hemen hack öğrenılmez bende yenı oğrenıyom uğraşıyom her sıtelere bakıyom bılgılerı arşıv yapıyom sabaha okuyom ama bazı konulardada sana katılıyom iş olsun dıye açılıyo bazı konular hackle ılgılı olmazsada bende yenı oğrenıyorum arkadaş çok araştırmak kafa yormak gerekıyor kolay gelsin

Azim - Hırs - Çalışma istikararı seni başarıya götürecektir. Ancak ihtiyacın olan en büyük şey ZAMANdır. Konuyu açan arkadaşımızada haksızlık etmemeni öneriyorum. İnsanoğlunun isteyipte yapamayacağı şeyler sayılıdır.

mvardar' Alıntı:
seni tebrik ediorum aradığını burada bulamayan ender insanlardn birisin
evet güzeldi ......

xxgnZ arkadasım o kadar cok program döküman v.s varı. bılmıyorum ne kadar ınceledın. yanı ılk gırdıgın konuda mı sıkayetcı oluyorsun. yada yeterınce aradın ve hepsi mi böyle. ıstersen bıraz daha ıncele. baska konulara bak:)

xxgnZ' Alıntı:
bu cümleleri kullanacağına bana şu programı kullan şöyle veya böyle yap desen daha sevinir hatta teşekkür ederdim hacker :)
ha bide web hack bölümü var bu forumda okul olduğunu idaa etmedim hocam sadece kaynak istedim :)

arkadasım tamam senın ıstedıgın gıbı olsun...

GoogLer programı artık calısmıor eskısı gıbı acık bulmuor onun alternatıfı Davs var..Onu bulabılrısın..Forumda verılıp verılmedıgını tam olarak bılmıorum..

Birde bunların yanı sıra yenı uyesın bıraz arastırdıktan sonra gelıp bıze takıldıgın yerlerı sorsan daha eii olurdu..Cunku bi suru googler ıle ılgılı ornekler var sıtede..Sana dusen ARAMA yapmak

Ve sen o prgoramın verıLdıgı konuda 1 kere olsun soru sormamıssın..Sormayı denesen yanıt alabılrıDın

KeViN NasH
Ya NsL ßuLamassın Yaw...
Koskoca " PROGRAMLAR "

evet evet senin paylaştığın programlarıda gördük :D
hikaye anlatma
al örnek te veriim ;
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=51624

PcHacker' Alıntı:
arkadasım tamam senın ıstedıgın gıbı olsun...

GoogLer programı artık calısmıor eskısı gıbı acık bulmuor onun alternatıfı Davs var..Onu bulabılrısın..Forumda verılıp verılmedıgını tam olarak bılmıorum..

Birde bunların yanı sıra yenı uyesın bıraz arastırdıktan sonra gelıp bıze takıldıgın yerlerı sorsan daha eii olurdu..Cunku bi suru googler ıle ılgılı ornekler var sıtede..Sana dusen ARAMA yapmak

Ve sen o prgoramın verıLdıgı konuda 1 kere olsun soru sormamıssın..Sormayı denesen yanıt alabılrıDın

hojam şu davsı resimli anlatım şekilde foruma upload etmek mümkünse el atarmısınız :(
davs programını pc ye yükledikten sonra bi şikayet öneri ve temennim olursa pm den ulaşmak ta bana düşer :)

sorun anlasılmıstır. cevaplarda verılmıstir. bundan sonrasını artık anlamadıgın konuya mesaj yazmakla halledebılırsın. konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri