Belki hala duymayanlar vardır ya da unutanlar...!!!

fare_07

**forum haşeresi**
Reaction score
0
17 ekim 1998

Belki hala duymayanlar vardır ya da unutanlar...!!!
>>>>
Bir cinayet vakasi :
Ünlü zatin oglu kirmizi isikta durmadan
geçiyor, pesine
takilan ekipten kurtulmak için hizlanirken
ilerde ünlü bir sanatçiya çarpiyor... Agir
yarali olarak hastaneye kaldirilan sanatçi
6 gün sonra ölüyor. karakola götürülen delikanliya
polislerin ehliyet sormamasi sanatçinin eşinin
dikkatini çekiyor. Polislere hatirlattiginda: Siz
ukalalik etmeyin biz ne yapacagimizi biliriz,
Gibi bir cevap aliyor. Kazadan sonra
belediye arazözleri kazanin oldugu mahalleye Gelip
caddeyi bastan asagi yikiyor ve 35 metrelik fren izini
tamamen Siliyorlar.
Delikanliya kazadan sonra, üç ay önce verilmis gibi
ehliyet düzenleniyor.
Sanatçinin kocasi
hakime
çocugun ehliyeti olmadigini,düzmece ehliyet
>Verildigini söylediginde adam:
Ne siz koskoca belediye baskanini
Sahtecilikle mi suçluyorsunuz, diye azar isitiyor...
Olayi gören taniklarin hepsi tehdit edilip korkutuluyor.
Sanatçinin kocasi aile meclisini topluyor. Bakiyorlar ki
polis,adalet, belediye Hep birlikte
olmus üzerlerine geliyor. Mecburen olayin pesini
birakiyorlar. Sonuçta mahkeme trafik canavari genci 3 ay
hapse mahkum ediyor... O da 1998' in fiyatiyla 540
bin lira cezaya çevriliyor. Sen sag, ben selamet;
güzide sanatçi Sevim Tanürek gitti gider.
Bu olayi Sevim Tanürek'in esi, Emin Çölasan'a yukaridaki
satirlarla anlatmis. Sözü geçen katil delikanli
>>Istanbul'un o zamanki belediyebaskani Recep Tayyip
Erdogan'inoglu... !!!

amacım siyaset yapmak degil fakat israil amerika derken kendi ülkemizi unutmayalım

bana doğru gelmiyo akp yanlısı değilim ama böle bişi olsaydı erdoğan ilk başbakan olduğunda ortaya çıkardı ama güzel paylaşım eline sağlık

ya abi gerçekten de doğruysa
çökertelim bu hükümeti
çok ciddiyim bu kadar ''o... çocukluk'' olmaz
yani doğruluğunu ispatlarsan sevinirim

türkiyede böyle bişi olacak vefat eden sanatçı olacak çarpan bld bşk oğlu olacak
o başkanın yargıyla medyayla arası bozuk olacak olay subatın karışık soğuk zamanları olacak mağdur denilen hanım hiç bir kanala konuşmayacak ve emin çölaşana söylecek çok ilginç çok sanırım o köprünün altından çok sular aktı çok

Ben o olayı çok iyi hatırlıyorum

http://tr.wikipedia.org/wiki/Burak_Erdoğan

İnanmayanlar için kaynak... Hani bu adamı süper person olarak gören insanlara artıkl gözlerini açmalarını söylemekten biz bıkltık adamlar bize inat olsun diye sırf inat olsun diye Açmıyorlar at gözlüğünün güneşini bulmuşlar yazında onlarla geziyorlar...

Burak Erdoğan' Alıntı:
11 Mayıs 1998 günü, 11.45 sularında, Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduğu dönemde, ehliyetsiz otomobil kullanırken kırmızı ışıkta durmadan geçerek, peşine takilan ekipten kurtulmak için hizlanırken, Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yaya geçidinden geçmekte olan TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Sevim Tanürek'i ezerek ölümüne sebebiyet verdiği şeklinde basında tarif edilen olay ile gündeme gelmiştir. Kazadan sonra belediye arazözlerinin kaza mahalline gelip caddeyi baştan asağı yıkayarak 35 metrelik fren izini tamamen sildikleri, olayın cezai yönünün vehametinin azaltılması amacıyla Burak Erdoğan'a kazadan sonra üç ay öncesine tarihli ehliyet tanzim edildiği, maktulun yakınlarının azarlandığı ve zaman içinde konuyu takip etmekten vazgeçmek zorunda bırakıldıkları, görgü tanıklarının ürkütüldüğü iddiaları gündeme gelmiştir. Mahkeme Burak Erdoğan'ı 3 ay hapse mahkum etmiş, bu ceza 1998 rayiçleriyle 540 bin lira para cezasına çevrilmiştir. Burak Erdoğan'ın bu düzeylerde kalan bir ceza alabilmesi için trafik raporunda maktul yaya Sevim Tanürek kazada 8'de 8 suçlu gösterilmiştir

↑ Milliyet 18 Mayıs 1998. Milliyet.
↑ Radikal 17 Ekim 1998. Radikal.
↑ Hürriyet 17 Ekim 1998. Hürriyet.
↑ Milliyet 7 Temmuz 2000 Tony Blair'in oğlunun bir vukuatında babasının tutumu. Blair

arkadaşlar bunun gibi daha neler dönüyo ülkemizde ama biz uyumaya devam ediyoruz.örneğin:bundan 1 ay öncede emniyet amiri genç bir kıza kaldırımda çarpıyor,ama yolda gösteriliyor ve yavaş gittiği gerekçesiyle kızın dikkatsizliği denilip hiçbir ceza uygulanmıyor:(

İİnandırıcı bulmayan arkadaşlar önce bir verdiğim adreslere girip oradan gazete küpürlerine baksınlar Ondan sonra konuşsunlar...

ya herkes herkese bişiler sölüyo.ağzı olan konuşuyo yani... pek de inandırıcı gelmedi... neyseee....

Ağzı olan konuşuyor. İnandırıcı gelmeyene diyorum bir baksın diyorum hani biz yalan söylesek bile karikatüre tahammülü olmayan adamın bu kadar gazetenin yalan haberi karşıusında yapacağı tek şey inanın bana bütün gazeteleri kapattırmak olurdu.

Ne bekliyordunuz Burası Türkiye beyler....Hepimiz aynıyız sanki biz farklımıyız....

Geri