Belediyeler İçin Genel Bir Script

teşekkürler kardeş ellerine sağlık birde nasıl buluyon bunları beah bi söylesen

asp olarak çok güzel bi script editleyince güzel olacak yakında ben burda size gösteririm editlenince nasıl olacağını

Arkadaşlar bu site benim tasarım hakkımızı helal etmiyorum çalıntıdır....

Site admini okursa allah korsuda varsa siler belkiii....

hmm ozaman kardeş ben kullanmam kusura bakma ozaman emeğine saygım var

webcideniz ispatla senin olduğunu ?
her coder script yazarken ince ayrıntılar ekler kodun kendisine ait olduğunu göstermek için ?

arkadaşım sen emeğe saygı isteon warez forumda işin ne ozm sende baskalarına saygı göster..ben bunu kulanmayı düşünüyordum ama sana saygımdan dolayı kullanmıcam

ya kardeş şimdi hakkımı helal etmem felan olmadı ya... El oğlu google'ın bile scriptini paylaşıyor ! Amaç bilgi paylaşımı. Bilgi bu ülkede paylaşılmadığı sürece gelişmemiz mümkün değildir. Emeğine sağlık

hippi' Alıntı:
arkadaşım sen emeğe saygı isteon warez forumda işin ne ozm sende baskalarına saygı göster..ben bunu kulanmayı düşünüyordum ama sana saygımdan dolayı kullanmıcam

sevgili arkadaşım ilk olarak bende burda bi üyeyim bunu belirteyim
ve benim bu forumda yada başka bir forumda olsun o forum un calışan emek veren insnaların emegine saygısızlık asla yapamam ama sen yapmışın bak ne yapmışsın buda başka bir forumun reklamımı yapmışın

alıntı yazmak sence cüzüm mü zaten bu scirptler bir kızmı werez oldu için yani kulanıla bilir sicrpt olduğu için bunu yazmama gerek yok ha sen scirptin için tex dosyası attında ben onu silmişmiyim yo sen ne boyle birşey yapmışsın nede ben silmişim öyleye kendiublant scirptlerinin içine tex dosyası koy ondan sonra konuş

zaten biz böyle pafa yapısı ile gelişemeyiz dikkat edersen bu scirpt ben cektim indirdim benimemegim dememişim eee buda bu scirptin alıntı olduğunu göztermez mizmi sence
neyse kendine iyi bak emesaygı için reklam yapma saygılarımla

not :burdan forumuna istedin scirpt i yükle dost biz paylaşıma acığız :)

evet link ölü yeni link verecek arkadaş varmı?

banada lazım yeni link eklermisiniz ?

Ya şu ölü linklere bir çare bulun arkadaşlar link verecek yok mu

indiren arkadaşlar veya ekleyen arkadaşım link eklersen çok sevinirim

Geri