Belçika 1-1 Türkiye [2012 Avrupa Şampiyonası grup maçı]

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

http://yukleresim.com

Brüksel'de dev randevu

Euro 2012 Finalleri'ne gitme yolunda Türkiye, bu akşam A Grubu'nda Belçika ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak. Saat 21.45'te başlayacak mücadele, NTV'den canlı olarak ekranlara gelecek

İlk 11'imiz belli oldu. Hiddink'in belirlediği ilk 11'imiz şu şekilde;Volkan - Sabri - Servet - Serdar - Çağlar - Selçuk Şahin - Selçuk İnan - Emre - Burak - Arda - Kazım

A Milli Takımımız, A Grubu’nda bu akşam Belçika ile deplasmanda karşılaşacak. Kritik mücadele, Brüksel’deki Roi Baudoin Stadı’nda 21.45’te başlayacak. İtalyan hakem Nicoli Rizzoli’nin yöneteceği karşılaşma, NTV’den canlı yayımlanacak. Guus Hiddink, Belçika maçında sahaya defansif bir takımla çıkacak. Kaleyi Volkan Demirel’in alacağı, savunmanın solunda Çağlar, sağında Gökhan Gönül’ün, stoperde ise Serdar Kesimal ile Servet Çetin’in görev yapacağı öğrenildi. Orta sahayı kalabalık tutmak isteyen Hiddink, defansın önünde Selçuk Şahin, onun önünde de Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan ikilisine şans tanıyacak.

Burak Yılmaz tek forvet...

Hücumda kanatları verimli kullanmak isteyen Hollandalı hoca, Kazım’ı sağda, Arda Turan’ı da solda oynatacak. Bu ikili, ileride tek forvet olarak görev yapacak Burak Yılmaz’a gol yollarında destek olacak. Bu arada A Milli Takımımız, Belçika karşılaşmasının son taktik antrenmanını, dün akşam mücadelenin oynanacağı Roi Baudouin Stadı’nda gerçekleştirdi.

ilk yarı 0 ikinci yarı 2 verdim. tutacak inşallah

Bu arada bu maçı alırsak benim iddia tutuyo ilk yarısını bildim maçın :)

Kötü bir maçtı, uzaktan 1 tane bile şutumuz yoktu... Neyse ki bir puan alabildik. Bu oyuncularla iyi bir yerlere gelebileceğimizi sanmıyorum.

Bu kadroyLa ancak bu kadar iş görürdü bu takım ve eLde edebiLcegi en iyi sonucu eLde etti..

Hiddink devam etsin beşiktaştan ve diğer takımLardan oyuncu aLmamaya,sabri & seLçuk & servet ona yeter..(=

ortada 3 büyüklerin bir sürü bonservis bedeli ödeyip aldığı veya almaya çalıştığı yerli futbolcu var.eee nerde bunlar peki ? halaa kimler var sahada öyle bari hakan şükür'ü filan da çağırın.. yani şu kadro oluşumu ve anlayışına göre 1 puanı değil öpmek yalayıp yutmamız lazım

Hiddinkle middinkle olmaz bu işler.

sabri gibi 10 adamım olsun o takım patlar (:)

Geri