Beklenen "Messenger Plus! Live 4.0.0226 Beta"

gotcha78

New member
Reaction score
0
Windows Live Messenger 8.0.0689 ile tamamen uyumlu olup neredeyse final surumudur. Windows Lİve Messenger son surat geliyorrrr....

Asagidaki dosyayi takip edin ve onu ortadan kaldirin.

Windows XP = C:/WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/hosts
Windows 2K = C:/WINNT/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/hosts
Win 98/ME = C:/WINDOWS/hosts

Download:
Kod:
http://files.9down.com:8080/msg_plus_live_4_00_226.rar

gotcha78' Alıntı:
Windows Live Messenger 8.0.0689 ile tamamen uyumlu olup neredeyse final surumudur. Windows Lİve Messenger son surat geliyorrrr....

Asagidaki dosyayi takip edin ve onu ortadan kaldirin.

Download:
Kod:
http://files.9down.com:8080/msg_plus_live_4_00_226.rar

kesinlikle hosts dosyanızı silmeyin. bu ifade yanlış.

Yapmanız gereken "hosts" dosyanızı düzenlemektir. "hosts" dosyası aşağıdaki dizinde bulunur ( işletim sisteminize göre) :

Dosyayı herhangi bir metin editörüyle ( notepad , wordpad gibi) açın ve içine
içindeki başka hiç bir satıra dokunmadan en alta şu satırı ilave edin :

127.0.0.1 extern.mgsplus.net

( 127.0.0.1 boşluk extern.msgplus.net )

ve dosyayı kaydedin.

Bu işlem kurulum sırasındave sonrasında üretici sitesiyle programın irtibat kurmasını engeller.Beta sürümün çalışması için gereklidir.

Bu işlemi yaptıktan sonra programı sisteminize sorunsuz olarak kurabilirsiniz.

Bir önemli uyarı daha : Kurulum sırasında sponsor kurulsun mu sorusuna "No" cevabı verin .

Messenger Plus! Live 4.0.0226 Beta
This is almost the final download of Messenger Plus! Live. This is build 4.0.0226 and fully compatible with all the latest wlm builds.

Only test it and remove it immediately.

How to get it to work

Just edit the following file.

And add the following line:
127.0.0.1 extern.msgplus.net

Bu surum 2006-05-10 'da yayinlandi ve ingilizce alt yapi eksikligi nedeniyle eksik tercume etmisim. Tigin arkadasima katiliyorum. hosts dosyasini silmeden editlemek gerekiyor. Bu arada host dosyasi sistemin stabil calismasini engelleyecek bir dosya deil :)

eiide ben yaptım bunları fakat 7,5 ta kullandıım plussta konusma pencerelerını bı araya topluyabılıyodum f9 tusuyla bunda yapamadım artık olmuyomu bilgi verırsenız seviniri

poli' Alıntı:
eiide ben yaptım bunları fakat 7,5 ta kullandıım plussta konusma pencerelerını bı araya topluyabılıyodum f9 tusuyla bunda yapamadım artık olmuyomu bilgi verırsenız seviniri

Cok guzel bir soru sormussun arkdsim. Falla bende cok aradim cunku tum pencereleri tek bir noktadan yonetmek harika bir sey. Sonunda buldum sana yardimci olmasi icin caps koydum. Tek yapman left/top secimini yapmak. yani solda veya yukarida toplamak grubu..
Kolay gelsin

i9439_caps.jpg

Geri