Beklemekten usanmadı!

by.erce

New member
Reaction score
0
9475_B_Saviola011.jpg

Beklemekten usanmadı!

La Liga'da Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olan Javier Saviola, teknik direktör Schuster'den forma bekliyor. Sakatlık dönemini atlatan Saviola'nın oynayabilecek durumda olduğu ve Schuster'in forma vermesi haline hafta sonu oynanacak Getafe maçında forma giyebilecek durumda olduğu açıklandı.

Real Madrid ile yıllık 2 milyon 500 bin euro karşılığında dört yıllık sözleşme imzalayan Saviola, "Kendimi iyi hissediyorum. Sakatlık dönemini kısa sürede atlattım. Artık hazırım. Teknik direktörümüz Schuster, bana şans verirse elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi.

Öte yandan Saviola'nın talipleri de her geçen gün artıyor... Devre arası transfer döneminde Villareal ve Espanyol'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Arjantinli yıldızın son talipleri ise Juventus ve Valencia. Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Saviola'yı kiralamak isteyen iki kılübün, sezon sonunda Real Madrid ile masaya oturması bekleniyor.

2001 yılında Arjantin'in River Plate takımından 28 milyon dolarlık bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer edilen Saviola, 2003 yılında takımın başına Frank Rijkaard'ın geçmesiyle birlikte kadroya girmekte zorlanmıştı. Saviola, Barcelona'da çıktığı 133 maçta 49 gol atma başarısı göstermişti. 2004-2005 sezonunda Fransız ekibi Monaco'da kiralık olarak top koşturan Saviola, daha sonra Sevilla'ya gönderilmiş ve İspanyol ekibiyle UEFA Kupası'nı kazanmıştı.

Arjantinli yıldız futbolcu Real Madrid formasıyla ilk golünü ise Rusya Demir Yolları Kupası yarı final maçında oynadıkları 5-2 kazandıkları Lokomotiv Moskova maçında kaydetmişti. Saviola, iki gün sonra da Real'in PSV Eindhoven'la yaptığı ve 2-1 kaybettiği final maçında da takımının tek golüne imza atmıştı.

www.sporx.com

Geri