Bekir: ''Kendimi Ayrıcalıklı Hissediyorum''

admiral

New member
Reaction score
0

A Milli Futbol Takımı'nın Finlandiya ile oynadığı maçla ilk kez A Milli formayı giyen 28 yaşındaki defans oyuncusu Bekir İrtegün, "Bu formaya layık olmak için gerçekten çok çalışacağım" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinde yer alan Bekir İrtegün'ün açıklamaları şöyle;

"En son 3 yıl önce, Haziran 2009'da Milli Takıma çağrılmıştım. Bu kampa kadar 3 kez kadroda yer almış, ancak maça çıkmak kısmet olmamıştı. Hocalarımın yeni dönem için beni tercih etmesinden çok mutluyum. Kendimi ayrıcalıklı futbolcular içinde değerlendiriyorum. Bu formaya layık olmak için gerçekten çok çalışacağım. Milli Takım kampında bu sezon yaşananlardan eser yok, daha çok futbol ortamı var. Oynadığımız 2 ve sonra oynayacağımız 3 maçın Türkiye'de futbolun özlenmesi adına da ayrı bir önemi olmalı"

A Milli Takıma biraz sabır gösterilmesi halinde başarıların da kendisinden geleceğini belirten Fenerbahçeli futbolcu, "Milli takım kulüp takımları gibi değil, takımda çok genç arkadaşlar var, ben de büyüdüğümü hissetmeye başladım. Takımda kulüp havası yaşanması çok güzel. Bu ortam, çok yakında göreceksiniz milli maçların skorlarına da yansıyacak. Abdullah Avcı hocamızın dediği gibi her turnuvada var olan bir milli takımın oluşması gerekiyor, bunda biz futbolculara büyük görevler düşüyor" diye konuştu.​

bekir iyi form tutmaya başladı...

Geri