Bekir Fenerbahçe'ye doğru

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig'in ikinci bölümü için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı-lacivertli kulüp, Gaziantepspor'un genç stoperi Bekir İrtegün ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

39300.jpg

Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Bekir irtegün'ün hafta içinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Bekir için, Fenerbahçe yönetiminin Can Arat ve para teklifinde bulunduğu belirtiliyor.

Gökhan Emreciksin'in transferinin resmiyet kazanması ise Ankaragücü ile genç futbolcunun eski takımı Boluspor'un arasındaki anlaşmazlık nedeniyle gecikti. Yöneticiler, bu transferi de hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertli kulüpte ayrıca, 5 Ocak Pazartesi gününden itibaren iç transferde de hareketlilik yaşanması bekleniyor. Alex de Souza, Lugano ve Deivid'in menajerleri İstanbul'a gelerek yöneticilerle masaya oturacak.

NTVSPOR
4 Ocak 2009 Pazar

yaa koyu fenerbahçeliyim yeter bu haberler ya...her futbolcuda fenerin eli var....yeter yaa...fenerbahçe....güzel 2 tane transfer yap yeter.......yada elindeki topçuları değiştir...........yada aragonesi gönder veya elindeki futbolcuları değerlendir........EN BÜYÜK FENERBAHÇE

Bekir'in F.Bahçe heyecanı!

3154_B_bekir001.jpg

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı iddia edilen Gaziantepspor kaptanı Bekir İrtegün, transferiyle iligili gelişmeleri takımının Antalya kampında merakla bekliyor.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'nın Kundu bölgesindeki Mardan Spor Kompleksi'nde sürdüren Gaziantepspor'da takım kaptanı Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberleri en önemli gündem konusu oldu.

Transfer haberleriyle ilgili olarak İHA'ya açıklamalarda bulunan tecrübeli defans oyuncusu, "Şu anda takımımla kamptayım. Fenerbahçe'nin beni transfer etmek istediğini biliyorum. Fakat, transfer imza aşamasında değil. Bu yüzden benim fikir beyan etmem etik olmaz. Hala formasını giydiğim bir takım var. Bu takımın da kaptanıyım. Başkanımız görüşüyor. Bekleyip göreceğiz" dedi.

Gaziantepli olduğunu ve Gaziantepspor'un altyapısında yetiştiğini belirten Bekir, "Bu takım sayesinde milli takıma gittim. Gaziantepspor bana çok şey vardı, ben de Gaziantepspor'a çok şey verdim. Mutlaka her futbolcunun hedefleri var. Ben de hedeflerim doğrultusunda iyi yerlere gelmek istiyorum. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray büyük camialar. Oralalarda forma şansı bulmak Anadolu'dakinden daha zor olabilir. Ama sonuçta her futbolcunun kendine özgüveni var. Kendi yeteneklerine güvenir. Başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Bekir'in transferiyle ilgili gelişmeleri medyadan takip ettiklerini belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurallah Sağlam da, "Bekir, hala bizimle antrenmanlara çıkıyor. Gelişmeleri sadece duyuyoruz. Zaman ne getirir bekleyip göreceğiz. Mehmet Polat'ın ardından Bekir de giderse defansif anlamda büyük zaaf yaşayacağız. Bekir, bu şehrin evladı. Gaziantepspor'a altyapının her aşaması dahil uzun zamandır hizmet ediyor. Geleceği açısından böyle bir karara saygı duymak ve katkı sağlamak düşer. Kendisi de çok istekli. Bu transfer netlik kaznınca biz de transfer çalışmalarına başlarız" dedi.

Sağlam, Bekir'in Fenerbahçe'de başarılı olacağına da inandığını ifade ederek, "Bekir, çok farklı özelliklere sahip bir oyuncu. Özellikle bir defans oyunucusuna göre, ilk hamleleri çok çabuk yapabilen hava hakimiyeti çok iyi olan bir futbolcu. Gideceği takıma mutlaka katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

İHA

Geri