Bekir Coşkun'u ısıran köpekler aşılandı-MİZAH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Cunda adasında “cunta” özlemiyle tatil yaparken iki dostunun saldırısına uğrayan Bekir Coşkun, göbeğinden ve poposundan yaralandı. Isıran köpeklerin sahibi ise hayvanlarına “kuduz aşısı” yaptırarak “hayatlarından endişe ediyorum” dedi.

“Hayvanların dostu, irticanın düşmanı” olarak tanınan “Hürriyet'in korkusuz yazarı” Bekir Coşkun “iki dostu” tarafından ısırıldı. Okurlarını ve tüm köpekseverleri üzüntüye boğan olay maalesef şöyle gelişti:

CUNDA'DA BİR CUNTA ÖZLEMCİSİAyvalık Cunda adasında tatil yapan Bekir Coşkun son köpeği Çako ile sahilde gezerken birden haşemalı bir aileyle karşılaştı. Sakallı ve diz kapaklarına kadar uzun şortlu baba, haşemalı anne, tesettürlü genç kız ve yine uzun şortlu bir gençten oluşan bu dört kişilik mürteci aileye “Burada Cunda adasında da mı karşımıza çıkıyorsunuz. Sizsiz ağız tadıyla bir cunta kuramayacak ve de tatil yapamayacak mıyız?” diyerek tek başına yiğitçe kafa tutan Coşkun “aaa, ne tesadüf! Bize ‘göbeğini kaşıyan adam, bidon kafa' gibi hakaretlerde bulunan Bekir bey de buradaymış” cevabıyla karşılaştı. Tam o sırada bir ‘hırlama' ile irkilen Coşkun mürteci ailede iki adet köpek olduğunu korkuyla fark etti. Tehlikeyi sezen Coşkun gerisin geriye dönerek yiğitliğin onda dokuzunu gerçekleştirecekken “saldırın aslanlarım. Bizlere ettiği tüm hakaretlerin karşılığını verin. Özellikle göbeğinden ısırın ki sık sık yarasını kaşımak zorunda kalsın” nidasını duydu. Nitekim sahiplerinin serbest bıraktığı hayvanlar Coşkun'u göbeğinden ve poposundan ısırdılar. Köpeği Çako ise kargaşadan istifade yara almadan kaçarak özgürlüğüne kavuştu.

KÖPEKSEVERLER: “COŞKUN'U SEVİYORUZ”Vahim olaydan sonra “tüm köpekseverler” adına bir açıklamada bulunan Pakoperestler Derneği Genel Başkanı Coşkun Evcil “köpekseverler olarak çok sevdiğimiz Bekir ağabeyimizin iki yerinden ısırılmasından büyük üzüntü duyduk. O köpekler keşke onu değil de bizleri ısırsaydı da Bekir ağabeyimizin yazılarından mahrum kalmasaydık” dedi.

Bekir Coşkun'u ısıran köpeklerin sahibi Osman Sağduyu ise köpeklerini veterinere götürerek kuduz ve tetanos aşıları yaptırdı. Sağduyu “köpeklerimin mikrop kaparak kudurmalarından endişe ediyorum. Zira ısırdıkları adam hergün ağzından salyalar, tükürükler saçarak bize ‘bidon kafalılar, göbeğini kaşıyan adamlar' diyor ve kudurmuşcasına saldırıyordu” diye konuştu.

HABERİN TANIMI DEĞİŞTİÖte yandan, İletişim Fakültelerinde okutulan “köpek insanı değil insan köpeği ısırdığı zaman haberdir” prensibi bu ilginç olaydan sonra “köpek dostu Bekir Coşkun dostları tarafından ısırıldığı zaman da haber olur” şeklinde genişletildi.

Kaynak

İnsan sevgisini geçtim, içinde hayvan sevgisi bile olmayan gericiler dramatik bir olay ile bu şekilde eğlenirler ancak. Yazıklar olsun....

İnsan sevgisini geçtim, içinde hayvan sevgisi bile olmayan gericiler dramatik bir olay ile bu şekilde eğlenirler ancak. Yazıklar olsun....

çok fiyakalı konuşmuşsun arkadaş gözlerim yaşardı

keşke bu sözde hümasit yaklaşımını senin gibi düşünmeyenler içinde gösterebilsen

Köpek işte, hangi cismi neresinden ısıracağı bilmiyor, bazense atasözlerine ters durumlar da yaratabiliyorlar:hhmanD

insanlar konuşa konuşa köpekler koklaşa koklaşa anlaşırlarmış :)

yeni bir tuvalet kağıdı markamız oldu. adı da vakit.
küçük yaştaki kızları taciz ettikten sonra penisinden arta kalanları vakit paçavrasına silen h.üzmez bu kağıt çok iyi temizliyor dedi.

adına gazete denen paçavrayla isim benzerliği taşıyan tuvalet kağıdını vakit yazarları da çok sevdiğini açıkladı. sağa sola saldırdıktan sonra ağızlarından akan salyaları çok iyi sildiğini belirttiler.

vakit tuvalet kağıtları çok iyi temizler, iz bırakmaz. ama çok iyi tahrik eder. tüm vakitçilere öneririz.

İmza..

Çok severler bel altı vurmayı..bilmiyolarki Cumhuriyet değerleri en büyük silleyi zamanı gelince vuracak.Yeni bi gazete ismi düşünmek için zamanları var neyseki

çok fiyakalı konuşmuşsun arkadaş gözlerim yaşardı

keşke bu sözde hümasit yaklaşımını senin gibi düşünmeyenler içinde gösterebilsen

Beni ve düşüncelerimi nerden tanıyorsun?. Eski ve banlı üye olmalısın. Yüreğin var mı hangi üyenin clonu olduğunu söylemeye?

Beni ve düşüncelerimi nerden tanıyorsun?. Eski ve banlı üye olmalısın. Yüreğin var mı hangi üyenin clonu olduğunu söylemeye?

itiraf ediyorum ben senin clonunum :)

senin düşüneceni tanımak için aylarca yıllarca burada olmaya gerek yok.

"gericiler,yobazlar " ile başlayan iki bilemedin üç yorumunu okuyunca nasıl birisi olduğun anlaşılıyor

kendini belli bir derinliği olan anlaşılmaz birimi sandın :)

güldürme adamı yavvvv

CUNDA da görülen göbeği kaşınan adam benim yavv. benim memlketimde BEKİR coşkunun ne işi varki.. ama ben cuntacı yazarların üstüne köpek salacak bir insan değilim o başka...ya gerçektende bu hafta sonu taş kahvede oturtulan ve bir köpeğin ısırdığı söylenen biri vardı cundada. yoksaaa......... inanamıyorum...

BaşkaLarının AcıLarı Üzeirnden SeviniLmez Diye ÖğrettiLer Bize. Kazara Yumruk Yiyen ve Attan Düşen Başbakana GüLenLer, Bekir Coşkunada GüLünce BozuLuyorLar. İğneyi Kendine ÇuvaLdızı Başkasına Batıracaksın. O Zaman İyi Niyetinizi AnLarım.

itiraf ediyorum ben senin clonunum :)

senin düşüneceni tanımak için aylarca yıllarca burada olmaya gerek yok.

"gericiler,yobazlar " ile başlayan iki bilemedin üç yorumunu okuyunca nasıl birisi olduğun anlaşılıyor

kendini belli bir derinliği olan anlaşılmaz birimi sandın :)

güldürme adamı yavvvv

İşte bu be

aradığım yorum bu

bir kişi ancak bukadar güzel tarif edilir

ayrıca bu ülnein insanına "Göbeğini kaşıyan kıllı ayı" diyebeilecek kadar küstahlaşan birisine ufak bir haddini bildirmiş köpekler ne var bunda :)

İTE ÜzüLdüm Gerçekten Durumu NasıLmış?
Lanet oLsun İçimdeki Bu Hayvan Sevgisine!

BaşkaLarının AcıLarı Üzeirnden SeviniLmez Diye ÖğrettiLer Bize. Kazara Yumruk Yiyen ve Attan Düşen Başbakana GüLenLer, Bekir Coşkunada GüLünce BozuLuyorLar. İğneyi Kendine ÇuvaLdızı Başkasına Batıracaksın. O Zaman İyi Niyetinizi AnLarım.

Çakalın kurt taklidi, leşi görünceye kadarmış. Onu gördüğünde hemen foyası çıkarmış ortaya. Kim olursa olsun, insanlarla dalga geçildiğinde hep yapmayın, etik değil dedik. Ama nafile dinleyen kim. Başbakanın ne zaman başına bişey gelse, burada ne şamatalar kopmuştu. Aynı şeyi bu kez başkaları yaptığında, ilk yapanlar tepki gösteriyor. Bu da hiç inandırıcı olmuyor dolayısıyle. Hakikatte ise hiçbiri doğru değil bunların. Eğer biraz inancınız varsa, alın benden bir hatırlatma. Ondan sonra istediğiniz kadar her iki taraf birbirlerinin başlarına gelen hadiseleri şamataya vursunlar;

HADİS: Bir kimse bir başkasını bir kusurundan dolayı ayıplıyorsa, ayıpladığı o husus kendi başına gelmeden ölmez !
Yani, düşene gülersen, sen de düşeceksin. Canı yanana gülersen, senin de canın yanacak. Bedensel özürlü ile alay edersen, onun gibi olacaksın.

AYET (Hümeze Sûresi): Veylunlikulli humezetin lumezeh. Ellezî ceme’a malen ve’addedeh yahsebu enne mâlehû ehledeh kellâ leyunbezenne fi’l-hudameti ve mâ edrâke me’l-hudemeh nârullâhi’l-mûkadetu’lletî tatdaliu ‘alel-efideh innehâ ‘aleyhim mu’sadetü’n-fî amedin mumeddedeh.

ANLAMI: Hümeze, birini arkasından çekiştirmek, onunla alay etmek, kırmak ve incitmek manalarına gelir. Kıyamet sûresinden sonra Mekke'de inmiştir, 9 (dokuz) âyettir.

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Arkadan çekiştirmeyi, yüze karşı eğlenmeyi âdet edinen herkesin vay haline!
2. O ki, toplamış ve onu sayıp durmuştur.
3. (O), malının kendisini ebedî kılacağını zanneder.
4. Hayır! Andolsun ki o, Hutame'ye atılacaktır.
5. Hutame'nin ne olduğunu bilir misin?
6. Allah'ın, tutuşturulmuş ateşidir.
7. (Yandıkça) tırmanıp kalplerin ta üstüne çıkar.
8. O ,onların üzerine kapatılıp kilitlenecektir.
9. (Bu ateşin içinde) uzatılmış sütunlara bağlanmışlar.

Hep birlikte çok büyük hatalar yapıyoruz, çok büyük. Buna cahil cesareti denir. Birgün öyle bir pişman olacağız ki, ama artık geri dönüş imkanımız da olmayacak. Allah hepimize akıl fikir versin, başka ne diyeyim...

DÜZCELİM; yapma birader... güzel açıklama olmuş eline yüreğine sağlık ama başlığa bakarak mizahi yönüyle ele alındığı üzere, şahsın özüyle izzetinefsiyle değil inancı hor gören kendi içindeki ifrit ve cürufla yılın 11 ay 29 günü islama sataşmayı görev bilen bu zaatın , yine kendi laflarıyla ironiye bulandırılmış bir eleştiri yazısından öte birşey görmüyorum yazıda..

demek istediğim şu ki; yazara karşı gösterilen alaycı tavır değil, onun bizzat kendisinin islama ve müslümana gösterdiği onlarca alaycı tavrına , sataşma kültürüne, millete hor bakan kem sözüne ve gözüne ironiyle karışık dokundurmadan ibaret bu yazıya ben imza atarım.. senin bahsettiğin yine çok güzel olan şu islami ölçüler sanırım Hakkı tutan iyi veya vasat bir müslümana gösterilmesi elzem olan tavırdır.. şahsen aynı hoşgörüyü ben bu karnını kaşıyamayan yazara gösteremiyoprum.. affola...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri