Bekir Çoşkun'dan Başbakana Mesaj!..

|ѕ ¢ к η|

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Erdoğan'ın 'Gül'ü beğenmiyorsan vatandaşlıktan çık' çıkışına Bekir Coşkun'dan cevap geldi.
4lemhqf.jpg
4yqmrnq.jpg

Bekir Coşkun “Gül benim cumhurbaşkanım olamaz” diye yazdı.
Başbakan Erdoğan, “ O zaman Türk vatandaşlığından çık” dedi.
Böylece “tanımam” polemiği başladı…
Peki Başbakan’ın bu sözlerine Bekir Coşkun ne cevap verdi…
İşte Coşkun’un cevabı:
"Asıl cevabımı yarınki yazımda vereceğim. Eğer bir suç işlediysem, yargı var. Ama suç yoksa ne olacak. Bir yazar olarak görüşümü ortaya koydum. Kendi üslubumla koydum. Başbakan bu cevabı verdi. Edep dışı diyor yazım için. Edep dışı bir şey yok ki. Böyle söylemesi edep dışı oluyor aslında. Türkiye Cumhuriyeti’nde herkesi kucaklama ihtimali olan bir aday çıkarmak yerine böyle yapıyor."

Bekir Coşkun az önce Hurriyet.com.tr’ye bunları söyledikten sora bir de yine kendisine has o üslubuyla örnek verdi:
“Bana vatandaşlıktan çık diyor. Nereye gideceğim. Şu an Ayvalık’tayım. Benim takada yarım depo benzin var. Onunla Midilli’ye kadar gidilir mi bilmem. Bir defa Midili’ye gitmeyi denemiştim. Gittim gittim, bir plaja geldim. (Midilli’ye geldim) diye seviniyorum. Kıyıya yaklaştım. Baktım Türkçe konuşuyorlar. (Neresi burası kardeşim) dedim. (Altınova) dediler. Plajda yüksek kumaşlarla çevriliydi. Meğer Erbakan’ın plajına çıkmışız…”

Hurriyet.com.tr

walla ikisinin de sözleri hatalı bence.
biri bölücülük yapıyo sözleriyle sen bugün bu cumhurbaşkanını tanımam dersen yarın başkası başkasını tanımam der.bu milleti kamplara ayırmaktır.Bölücülüğü bi tek PKK yapmıyo ülkede zaten.
Biri de vatandaşlıktan çık diye gereksiz bi şey sölüyo....
neresinden tutsn elinde kalacak bi konu yani...

yahu bu adamın iktidarında insanlar ahmet necdet sezer i öldurmeyi bile dusunduler , ona bir cok yerde hakaret edip soylenmedik laf bırakmadılar tayyip'in kankisine eleştiri yapılıyo , bi bakıoz secımden once tv de tartısmaya cıkmaya bi tarafı yemeyen tayyip satılık medyanın programına hop damlayıp verip veristiyor!!!

e be adam secımden once neden tv ye cıkıp sana karsı olanlarla konusmadın da,şimdi de tv lere tek basına cıkıp laf soluosun?
senın a.necdet sezer'e saygın varmı(özunde tabı sozunde deil)!!!

ülkeyi ılımlı islam diye diye batırdın gidiyosun bi de karsında hic bir engel gormek istemiyosun!!!

ne de olsa kalem kılıçtan keskindir bu kadar korkması normal beyefendinin ...

bekir coşkun seçim sonunda millete cahiller derken iyimiydi. C. başkanını seversin-sevmezsin sana kalmış birşey. Ama demokratik yollarla seçiliyorsa kabul etmek zorundasın.
hazmedemiyorsan gidebilirsin, seni tutan yok. Takanın benzinide benden olsun.....

rahatsızsan GİT bekir efendi(!) sen kim oluyosunda bu halkın %47sinin oyunu almış bi partinin çıkardığı adayı beyenmiyosun.seninde çölaşan gibi suyun ısındı heralde ne dediğini bilmiyosun artık.biz sezere vakti zamnında nasıl katlandıysak onun taraflı yönetimine nasıl alıştıysak sizde abdullah güle alışacaksınız.çankayaya TÜRBANLI bir bayan çıkıyo bunları siğneye çekeceksiniz.çekemeyen varsa bencede gitsin.zamanında demirelin türbanlıları nereye gönderdiğini daha unutmadık biz.RAHATSIZ OLAN GİDER

üLen bekir coşkun densizi da kim oLuyor !!!
cumhurbaşkanLığı seçimLerine katıLmanın şartLarı ve anayasa ortadadır.
miLLet iradesine saygı duymanLarın haLi ortada, ne zaman akıLLanacakLar acaba...
sen kimsin ki miLLet iradesiyLe seçiLen miLLetvekiLLeri tarafından seçiLecek oLan Cumhurbaşkanını tanımıyorsun...

react0r'ün meşhur sözü geLdi akLıma birden
B.S.G. bekir coşkun:durdurun :durdurun

Tayyip çok iyi bir siyasetçi.. : E her Lafı oLay her icraati oLay bu işi çok iyi biLiyor..

bunun gibi lavuklar çıkıyo onan sonra basbakan nıe böyle konustu....

Geri