Bekar Erkeğin Avantajları

pasaklı

New member
Reaction score
0
O klozetin kapağını istediği pozisyonda bırakabilir, mini eteklilerle istediği kadar zaman geçirebilir, iç çamaşırının deseni hakkında da hiçbir açıklama yapması gerekmez. Çünkü o bekar!

16. Kendi yemeğimi kendim yapmam ceza değil eğlenceli bile olabilir
15. "O" t-shirt'u neden "bu" pantalonla giydiğimi açıklamak zorunda değilim
14. Klozetin kapağını istediğim pozisyonda bırakabilirim
13. Barmene korkmadan "arayan olursa burda olduğumu söyle" diyebilirim
12. Ev yerine bütün şehri boyayabilirim.......
11. Sevgilime evimi gezdirebilirim
10. Mini karavanımızla ilgilenerek geçirdiğim zamanı mini eteklerle ilgilenerek geçirebilirim
9. Evde canımın istediğini canımın istediği yere bırakabilirim
8. Süpermarket harcamalarımda en az 20 milyon karda olurum
7. İster boxer ister slip giyer ve iç çamaşırımın deseni hakkında hesap vermem
6. Çek defterimin neye benzediğini kendi gözlerimle görme firsatım olur
5. Kredi kartlarım için de aynı şey sözkonusu
4. Bir kadınla yakalandığımda hesap vermem gereken, resmi imzayla bağlı olduğum biri değildir
3. Otellerde kendi adımı kullanarak salına salına gezebilirim
2. Araba kullanırken fazladan bir yol muavını kafamı şişirip durmaz
1. Bekar bir erkeğe fikri sorulduğunda rahatlıkla "EVET O ELBİSENİN İÇİNDE ACCCAAAİP ŞIŞKO GÖRÜNÜYORSUN" diyebilir :)))))))

dezavantajlari da çok acaba terazide hangisi ağır basıyor.Herkes evlendiğine göre terazinin dezavantajları kısmı ağır basıyor demek.

8. Süpermarket harcamalarımda en az 20 milyon karda olurum

bak bu dooru:)

kapinindismandaliolmak' Alıntı:
dezavantajlari da çok acaba terazide hangisi ağır basıyor.Herkes evlendiğine göre terazinin dezavantajları kısmı ağır basıyor demek.
dezavantajlari neler??

ya bir erkek için bekarlığın dezavantajı yok ama evliliğin hepsi eziyet oluo artık güzel bayanlara bakamıosun banyoyu temiz tutmak durumunda kalıosun istediğin gibi eve arkadaşları çağıramıosun flört edemiosun artık kelepçen parmağındadır ...
bundan daha 100 tane sayarım

baekarlığın dezavantajı yerine istersen evliliğin avantajlarını sıralayım bir bekar olarak (gerçi ananem hergün bir kız gösteriyor yakındır)
*toplumda ekstra statu görmek....ayrica bol bol kavga ederek hergun beyin jimnastigi yapma özgurlugu saglar
*maas sayisinin ikiye cikmasi, üreme
*herkesin size sempati göstermesi
*çamaşırdı, ütüydü, yemekti derdiyle uğraşmamanız
*sevgi dolu bir evlilikse, sarılıp uyuyabilecek, sizin herşeyi anlatacağınız ve dinleyebileceğiniz birisinin olması

*

işte benn.................. oh be hayat budur işte

baekarlığın dezavantajı yerine istersen evliliğin avantajlarını sıralayım bir bekar olarak (gerçi ananem hergün bir kız gösteriyor yakındır)
*toplumda ekstra statu görmek....ayrica bol bol kavga ederek hergun beyin jimnastigi yapma özgurlugu saglar
*maas sayisinin ikiye cikmasi, üreme
*herkesin size sempati göstermesi
*çamaşırdı, ütüydü, yemekti derdiyle uğraşmamanız
*sevgi dolu bir evlilikse, sarılıp uyuyabilecek, sizin herşeyi anlatacağınız ve dinleyebileceğiniz birisinin olması

*
boyle dusunuyosun evlende gör o zaman mutlulukar evlendikten sonra bu bekarlar icin olan yaziyi bidaha oku;)

ben çok rahatım hayatımı yaşıorum evlenmek gibi kötü :D düşüncelere sahip değilim mutluyum umutluyum ama bekar olarak

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
boyle dusunuyosun evlende gör o zaman mutlulukar evlendikten sonra bu bekarlar icin olan yaziyi bidaha oku;)

sen de evlen benim yazdıklarımı bi daha oku o zaman

sen de evlen benim yazdıklarımı bi daha oku o zaman
ben hayatimdan memnunum evlilk demek sorumluluk demek o sorumluk cok buyuk ben almiyim bekar bekar takilmak guzel...

Geri