Behzat Ç.den Nasihat gibi RepLikLer

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

Harun: Seviyorum merkez! Merkez: Merkez dinlemede. Harun: Seviyorum merkez! seviyorum diyorum anladın mı? Seviyorum merkez! Merkez: Anlaşılmadı tamam. Harun: Lan biriniz de anlayın be! Seviyorum merkez, seviyorum anladın mı? Seviyorum!

Şule: Bir anketimiz var katılır mısınız? Behzat Ç.: Neymiş? Şule: Hangi müzik türü olmasa da olurdu? Behzat Ç.: Kolbastı.

Harun: Sen böle bir absürd dansediyon, Apaçilik var mı sende? Dansçı: Yok abi... Harun: Var var, Apaçilik var sende

Harun: Ooo Şulecan hoşgeldiniz. Şöyle bir fotoğrafımızı çekin yakışıklı olalım ya. Şule: Ayıp ettin Photoshop diye bir şey var. Harun: Tamam parası neyse veririz.

Selim: Amirim size bir paket geldi. (sallıyor) Behzat Ç: Ne paketi ya la o? Selim: amirim bomba olabilir mi, bomba imhayı çağırayım mı (sallamaya devam ediyor) Behzat Ç.: La oğlum sen salak mısın? Selim: ?? Behzat Ç.: İnsan bomba olduğundan şüphelendiği paketi sallar mı?

Harun: Sen ne güzel bi kızsın be… Kurtarayım mı seni bu hayattan?.. Larissa : Sen kendini kurtar...

Behzat Ç. birini sorgulamaktadır. -Karına kızına işkence mi ediyorsun sen? -Hayır komiserim, ekmek mushaf çarpsın.. -Onlar çarpmaz, ben çarparım

Akbaba: Yedir karıya kıza parayı, kalırsın işte böyle. Harun: Ne yapayım akbaba, sana mı yedireyim parayı?

Eda: ...Adamı rehin almış, cinayet büro ile savcıyı istemiş Harun: Adamı öldürsün öyle istesin bizi, adamı öldürmeden bizi napacakmış?

Harun: Bebek'e gidelim lan. Akbaba: Oğlum bebek çok uzak ya, Pendik'ten bile daha uzak.

Nüfus memurunun Behzat Ç. ile diyaloğu: - Soyisminiz nedir - Ç. - Nasıl yani? Che Guevara gibi mi? - Bildiğin Ç işte. - Olmaz soyisim bul kendine! - Tövbe tövbe...

Savcı: Ercüment hakkındaki dosyayı bir getir de. Behzat Ç: Hepsini okuyabilecek misin? Savcı: Hızlı okuma kursuna gitmiştim. Behzat Ç: İyi, aklında bir tek olay Ankara'da geçiyor diye kalmasın da.

Müşteri Temsilcisi : Annenizin kızlık soyadının ikinci harfini öğrenebilir miyim ? Behzat Ç. : Hasta mısınız ? Müşteri Temsilcisi: Anlamadım Behzat Ç. : Adam gibi soru sorsanıza kardeşim!

Savcı: Niye dua ediyordunuz fotoğrafta? Behzat Ç.: Ya napaydık, halay mı çekeydik?

Harun: Ben de biliyordum abi hiçbir şeyi getirmeyeceğini ben de biliyordum altınları kaçıracağını bende biliyordum. Behzat Ç.: Niye verdin o zaman niye verdin? Salak mısın sen? Harun: Biri beni sevsin istedim ya. Hayatımda bir kere bile olsa biri seni seviyorum desin istedim ya...

Harun: Abi, ben bu İstanbul'un en çok neyini seviyorum biliyor musun? Behzat: Neyini? Harun: Ankara'ya dönüşünü...

Behzat ç. Bahar'a evlenme teklifi etmektedir: Behzat: Düşüneceğim demiştin, düşündün mü? Bahar: Düşündüm Behzat: Nedir? Bahar: Olmaz Behzat: Neden olmaz? Bahar: Mutsuz oluruz... Behzat: Mutsuz olalım hep mutlu olacağız diye bir kural yok ki. Biz de mutsuz olalım. Olmaz mı?

Ankara'ya film çekmek için gelene turistle Harun arsında geçen dialog: Turist: Bu şehre geldiğime geleceğime pişman ettiniz beni ya! Harun: E gelmeseydin keşke. niye geldin ankara'ya? gitseydin istanbul'da çekseydin filmini. Turist: Daha da Ankaraya asla gelmem ben! Harun: Gelme! Nolur gel. Sen ne filmi çekiyon oğlum? Turist: Taşrada hayatın monotonluğu. Harun: Sen Ankara'ya taşra mı diyonrsun! Taşra mı diyorsun sen Ankara'ya? Oğlum burası başkent başkent. Eskiden burada deniz varmış!

Metro sahnesinde yaşlı bir adamla harun arasında geçen diyalog: - Evladım ayıp değil mi? - Niye ya? - Baksanıza kızcağız hamile. besili adamsın. kalk da yer versene.- Ben şişman sandım amca. pardon, buyrun.

Harun ve Behzat birini sorgulamaktadırlar. Behzat Ç: Seninle anlaşma yapmaya geldik, anlat kurtul. Adam: Ne anlatayım? Harun: Dünya gaz ve toz bulutuydu, ordan başla sen.

Şule: Merhaba bir şey sorabilir miyim? Polis: Ne var? Şule:Ben Behzat başkomiserin kızıyım da telefon hakkımı kullanmak istiyorum. Polis:Behzat kim? Soyadı ne? şule: Ç. Polis:Ç ne? Şule: Behzat ç. ben de şule ç. soyadımız ç bizim.

Harun:Aama seni ben seviyorum, o sevmiyor. Eda: Olmaz Harun, yapamam. Olmaz... Harun: Ben senin için sabahlara kadar past continuous tense çalıştım Eda!

Behzat Ç: Napıyosun sen? Şule: Plates yapıyorum... Behzat Ç: Neden? Şule: Bunu yapan insanların psikolojisini anlamaya çalışıyorum...

Harun: Sen dün gece cinayet saatinde nerdeydin kardeşim? Operacı: Anlamadım! Şüpheli miyim ben? Behzat Ç: Sorulara cevap ver cikcik!

Behzat-%C3%87.jpg

Behzat-%C3%87.jpg

doğru düzgün bir poLis dizisi
Ve gerçekten iyi senaryo ve iyi diaLogLar var

harun benim adamım=)

Harun: Seviyorum merkez! Merkez: Merkez dinlemede. Harun: Seviyorum merkez! seviyorum diyorum anladın mı? Seviyorum merkez! Merkez: Anlaşılmadı tamam. Harun: Lan biriniz de anlayın be! Seviyorum merkez, seviyorum anladın mı? Seviyorum!

Süper ya koptum gülmekten :)

Kodu kodu hayatımın .... kodu ! :D
Takip ettiğim 2-3 diziden biri.

Favori dizim ya sonunda adam akıllı bi polisiye dizi çektiler içinde komedi olmasıda cabası :) umarım kısa sürede ekranlara veda etmez

Geri