Bedava rapidshare sınırsız download yapın reklamı açılmasın

burhanerog

New member
Reaction score
0
sayın moderatör arkadaşlar.

bir süredir. sitede ilk girişte ve zaman zaman boş bir yeri tıkladığımızda " http://www.milyondolarkazan.com/ " bu linke tıklanıyor. lütfen bu linkin açılmasına mani olun.çok sıkıntı verici bir duruma geldi. önceleri sadece ilk girişte açılırken şimdi 5-10 saniye aralıklarla herhangi bir yere tıklatıldığında bu site açılıyor. sizden ricamız lütfen bu soruna bir çözüm bulun ben açılan sayfaları kapatmaktan sıkıldım. Eğer bireysel bir çözüm yolu varsa lütfen bilgilendirin.

Başarılarınızın devamını dilerim.

evet bu bencede çok sıkıcı bir olay yetkililer çözüm bulsa çok güzel olur

ben bundan çok sıkıldım bunla ilgilenmenizi istiyorum daha doğrusu uyuz oluyorum buna

pop-up engelleyici programlar.toolbar lar var.bunları indirerek açılmasını engelleyebilirsiniz..

ben firefox kullanıyorum. popup engellemek için nasıl bir önlem almalıyım. önereceğiniz bir eklenti veya eklenti dışında bir program var mı ? iyice bunalttı çünkü.

FireFox için Adblock eklentisi var olurmu bilmiyorum bi dene.

Adblock fayda etmiyor malesef.biraz araştırdım ama etkili bir pop-up bloker bulamadım.Yönetim buna bir çare bulamıyor mu? biz elimizden geleni elbette yapmalıyız ama artık bu sorun forumun sorunu oldu.bir çok üye de eminim ki bu sorundan şikayetçidir.

bence de çok can sıkıcı bir olay

5 10 saniye aralıklı açılmaması lazım normalde bu 3 saatte bir açılır

15 20 saniye oldu hala açılmadı

Geri