bedava laptop kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sifujack

New member
Reaction score
0
bi gazetenin laptop kampanyasıyla ilgili sorum olacak özellikle bilgisayardan çok iyi anlayanlara : 4 gündür puan biriktiirdim şuan itibariyle 581.440 puandayım ve ciddiyim ama hile ile daha çok puan alma imkanı varmı eğer hile ile çok alanları kesin biliyosanız vazgeççem lütfen şakayapmayın programlamadan iyi anlayanlar lütfen bi cervap verin 4 gündür haşadım çıktı hile ile yüksek alan varsa boşuna uğraşmayayım bu arada sayfa yenilemek işe yaramıyo eski hileymiş önlemişler inşalah hemen cevap gelir :melek

kardeş ne puanı ne kampanyası? neyin ne olduğunu söylemeden yardım istiyorsun, daha detaylı anlatsana..

bi yarışma var yarışmanın internet sitesinin farklı sayfalarını açtığında karşına rapid sitesi gibi bi resim seklinde harf ve buharfi yazacağın boşluk görüyosun bu harfi yazınca aldığın puanı yeni bi pencere açarak söylüyo her sayfadaki puanı bir kere alabiliyosun tabi bunu hile ile çözme yolu yoksa yani bir program falan yazarak aynı sayfadaki puanı hızlı şekilde biriktirmek gibi bi hile yapma ihtimali varsa ben boşuna uğraş mak istemiyom puan toplamaktan vazgeçmek istiyom çünkü bi hafta boyunca puan toplayıp boşuna uğraşmış olcam anlatabildimmi yani siteleri kırmak buşekilde normal yolla kazanalmayacak kadar çok puan toplamak mümkünmü

valla bizim bu işten haberimiz yok bizleride aydınlatta bizde laptop alalım!!

ilgilenen olursa cuma günü 16yı 1 geçe söylerim hangi siteden katılacagğını bu haftanınki cuma 4te bitiyoda

kusura bakma arkadaşım ama sen bu şekilde kendi çıkarlarını düşünüp sitenin de ismini vermezsen burada sana edebileceğimiz bir yardım da olmayacaktır..

konuyu kapatıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri