Bedava Kontorler

mavili2006

New member
Reaction score
0
İnternet ortamlarının süper yarışması Yedigün Kazı-Kazan başlıyor!
Kazıyorsun, neler neler kazanıyorsun!
Nasıl katılacaksın? Neler kazanacaksın?

En önce, birçok ödül ve sürpriz hediye kazanacağın, çok eğlenerek zaman geçireceğin www.yedigundeyim.com sitesine üye oluyorsun ve anında “O Benim Dünyam” şarkısını polymelody veya truetone olarak cep telefonuna indirmeye hak kazanıyorsun.1

* Siteye üye olduktan sonra internette farklı sitelerde gezinirken rastladığın Yedigün Kazı Kazan banner�ları altındaki YEDİGÜN�ü oluşturan harfleri buldukça banner�a tıklayıp siteye yönlendirilicek ve bulduğun harfleri hesabına ekleyeceksin. Biriktirdiğin harflerle 1 kere Yedigün yazdığın anda, TURKCELL�den 5 hediye mesaj kazanma hakkı. (hediye seçeneğinin yanındaki ödül kodunu 0 532 752 30 30�a kısa mesaj2 olarak gönderdiğinde bedava 5 mesaj kazanacaksın.)

* İstersen 1 kere Yedigün yazdığında verilen hediye seçeneklerinden birini yüklemek yerine Yedigün yazısını hesabında tutabilir ve 2 kere daha Yedigün yazarak, 3 Yedigün yazana verilen hediyelerden birini seçebilirsin.

Hediye seçeneklerin:
1- TURKCELL�den tam 20 hediye kontör ya da 5dk. (ödül kodunu 0 532 752 30 30`a kısa mesaj3 gönderiyorsun, hediyen otomatik olarak cep telefonuna yükleniyor).

2 - Sana sunulacak şarkı seçeneklerinden istediğin bir tanesini polymelody ya da truetone olarak indirebileceksin. (En beğendiğin şarkının yanındaki ödül kodunu 0 532 752 30 30`a kısa mesaj olarak gönder, gelen linke tık�la, hediye şarkın hazır) .

* Bitmedi, Yedigün banner�larına tık�layıp altındaki Yedigün şişesini bulduğunda ise aşağıdaki 3 süper hediyeden birini 4 kazanacaksın:

Hediye seçeneklerin:

iPod nano
Teknosa`dan 100 YTL`lik Hediye Çeki
1 yıl boyunca yetecek kadar Yedigün
Bu hediye bütün GSM operatörü aboneleri için geçerlidir. Şarkıyı cep telefonuna indirme bedeli sadece 1 sms ya da 2 kontördür.
Hizmet bedeli sadece 1 sms ya da 2 kontördür. Mobil hediyeleri kazanmak için siteye üye olurken cep telefonu numarası kaydedilmeli ve hediyeler 0 532 752 30 30�a kısa mesaj atarak talep edilmeli. Bu hizmetlerden faydalanabilmek için üye cep telefonunun WAP ve GPRS ayarları yapılmış ve modeli wap push mesaj, polimelodi ve gerçek ses almaya uygun olmalı. Melodi yükleme işlemi GPRS üzerinden gerçekleştirilip, GPRS bağlantısı ayrıca ücetlendirilmeye tabidir.
Hizmet bedeli sadece 1 sms ya da 2 kontördür. Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri kontör, Turkcell Faturalı Hat aboneleri dakika kazanma şansına sahiptir. Hazır Kart veya Muhabbet Kart kullanıyorsanız kazandığınız kontörler, kazandığınızı bildiren kısa mesajı takip eden 48 saat içinde hattınıza yüklenecektir. Turkcell Faturalı Hat kullanıyorsanız kazandığınız hediye dakikalar ilk fatura kesim tarihinizde hattınıza yüklenecektir. Fatura kesim tarihinden en az 3 gün önce gönderdiğiniz kısa mesajlar ile kazandığınız hediye dakikalar, bir sonraki fatura döneminde yüklenecektir. Kazandığınız hediye dakikalar yalnızca Turkcell�den Turkcell�e yapacağınız aramalarda geçerlidir. Kampanyada yüklenen dakikalar iki fatura dönemi için geçerlidir, bu süre içinde kullanmamanız halinde geçerliliğini yitirecektir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
Site üyeleri, büyük hediyeyi (iPod nano, Teknosa hediye ceki veya 1 yıllık yedigun hediyelerinden herhangi biri) ancak bir defa kazanabilir. Yedigün bannerlarını kazıyarak Yedigün kutu görselini bir kereden daha fazla defa bulsalar dahi daha önce büyük hediyelerden herhangi birini kazanan üyeler bir daha büyük hediye kazanamaz. Site üyelerinin farklı kullanıcı adlarıyla birden fazla üye kimliğine sahip olmaları bu durumu değiştirmez.

200 KONTOR KAZANDIM HADİ SİZDE BİRAZ UĞRAŞIN ÇOK KOLAY )

Sözü Geçen Bannerların Bulunduğu adresler

mynet.com Oyun Bölümü
Milliyet.com.tr
Ve birçok tanınmış sitelerde banner bulunmakta ama 2 dakkada bir çıkıyor. http://www.mymavi.net/forum adresinde sürekli banner dönmekte.İster Zoru Seçin ister Kolayı sizin bileceğiniz iş.sizlere iyi Kontörler diliyorum...

10 kere 20 kontor kazanabiliyorsunuz yani 200 kontor en fazla 5 kontor ise limitsiz istediğiniz kadar kazanabilirsiniz.ve birsürü hediye var.

eywallah kardes verdiin siteye girdi snde bi bi G harfi cıktı.. saol

Çok kolay yapman gereken siteyi sürekli yenileyip hafleri bulman 10 dakkada 3 yedigün yazıyorum.Kontorler takır takır geliyor hile falan yok yani garanti verebilirim :)

ya sunu adam gıbı bı anlatan yokmu kazıyom harf falan cıkmıyo

arkadaşım yukardaki bannera tıklayacaksın daha sonra biraz bekledikten sonra kazıyacaksın bu kadar basit!.Yani biraz bekle banner dönsün ondan sonra kazı

NE tşk ü ne Kontörü..
Adam BAsbaya REklam yapıyor..
Bu adamı banlamadılar gitti..

REklamcı p...ç

5 sms kazandım zorla D ve N cok zor cıkıyor. değiştokuş kısmından zorla buldum

en cok Y E i var

bide link vereyim site ile ugrasmayın direk banner i gorun

ayrıca elimde hep yedigun kutusu cıkan banner var ama bi işe yaramıo :D tıkla kısmı cıkmıyor

link ==> @Burandan@

ayrıca tıklanabilecek bi site daha buldum

link2 ==> @Buradan@

ya fanta kutusunu buluyorum sonra da kendi kendine harfe dönüşüyor sinir oldum

bune abi yaaa ufff işiniz gucunuz haksız kazanç bu foruma yakısmıyo bole konular

2 hafta önce bu konuyu ben verdim şimdi burda klit rica edioruz ama kilit rica etmekden çok bu konuyu up lamak konumunda hissettim kendimi biraz kontrol edilse ya şu başlıklar

YAA ARKADAŞLAR BEN BİR TÜRLÜ N VE İ VE E HARFLERİNİ BULAMIYOM SİZİN BİLDİĞİNİZ SİTELER VARSA YAZARSANIZ ÇOKMEMNUN OLURUM BEN D,G,Y,Ü HARFLERİNİN ÇOK ÇIKTIĞI BİR SİTE BİLİYOM:www.diviks.org\yedigün

walla yhaa bende reklam.mynet te bi tane buldum ama tam kazımadan altta bi fanta şişesi çıkıo we şansınızı tekrar deneyin diyo arkadaşlar lütfen bana yardım edin ne yapmam gerekiyor yada fazladan harfi olan bana werebilir mi ?

Geri