Bedava .info domainler

unknown

New member
Reaction score
0
İsminiz.info uzantılı bir domaine ücretsiz sahip olmak ister misiniz? Tek kuruş ödemeden hayalinizdeki web sitesini hayata geçirebilirsiniz.
Turkticaret.Net, Türkiye'de internetin daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. T.C. vatandaşlık numarası ve cep telefonu sahibi herkese adını, soyadını, firma adını ya da istediği bir ismin .info uzantılı alan adını bir yıl süreyle online ve ücretsiz olarak veriyor. Kampanyadan 18 yaş üzerindeki herkes faydalanabiliyor.
Alan adına sahip olmak için bir domain adının aranması ve seçilmesi gerekiyor. Turkticaret.Net sitesine üyelik kaydı yapılması sonrasında cep telefonuna gönderilecek PIN kodu mesajının sitede belirtilen adrese girilmesiyle işlem tamamlanıyor ve .info uzantılı alan adı tescil ediliyor.
Adım 1: Domain almak icin izleyecegimiz adimlar..
Öncelikle https://www.turkticaret.net/siberhosting/dotinfo_campaign/index.php?start=1 adresinden almak istediginiz alan adinin bosta olup olmadigini kontrol edin.
RKqmvD4a1f.jpg

Adım 2: Vatandaslik ve cep telefonu numaranizi yazin..
EOI88NrS5.jpg

Adım 3: Size SMS olarak gonderilen pini girin.
hIzdu2.jpg

Ve Son :durdurun
pjQxpSRM.jpg

Bilgi için:
image.jpg

https://www.turkticaret.net/siberhosting/dotinfo_campaign/index.php?start=1

ps : resimleri yukledim ama gorunmuyordu tekrar baska bi sunucuya yukledim :)

GÜzelde Alamaiyoruz BİrtÜrlÜ 0539 Tel Nosu OlmadiĞindan Alamadim

yani 0538 li tel nosu var 0539 yok

ya bedava domain ama işin kötüsü turkticarette hostunuz yoksa domaini kullanamıyorsunuz.yani dnsler türuk ticaretin dnsleri değişmiyor :(

voseux' Alıntı:
ya bedava domain ama işin kötüsü turkticarette hostunuz yoksa domaini kullanamıyorsunuz.yani dnsler türuk ticaretin dnsleri değişmiyor :(

Aslında Değiştirebiliyorsun ama 1 Yıl Domaini Uzatman lazım Şahsen Önermem Türkticaretle Çalışmanızı 1 Yıl çalıştım Anamdan Emdiğim Süt Burnumdan Geldi

aboo bosuna mı ugraştım ana :D

Geri