Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 telefonla(2 cep 2 ev) 40 sn kadar konuşuom,kapanınca rediale basıp baştan arıom 40 daha konuşuom bööle sabaha kadar beleşşş ii oldu yaw saol dai çok saol..
ben bunu çok önceden keşfettim ama... bedava görüşmek için değil... telfonu geç açıyordum bilerek.. karşımdakinin ne diyeceğini bekliyordum.. ama bazen köttü şeyler duyabiliyorsunuz.. açsana pezevek diyen arkdaşıma sensin pezevenk dediğimde dumur olmuşdu güzel oluyor..
evet tlf alakalı bisey avea hattını baska tlf taktım olmuyor ama 1100 oluyor sabit hat olması sart degil hepsnde oluyo versiyon v.334 1100 hayret edilecek sey ama gercek
iyide kardeşim benim sesimi karşemdaki adam duymadıktan sonra benim ne işime yararki bu olay yani işi gücü bırakıp mektup yazar gibi daha önce soracaklarımı sıralayacağım ondan sonra ben onu arayacağım oda bana cevap mı verecek bence hiç bir işe yaramaz ayrıca öyle bir şey varsada Türk Telekom en kısa zamanda olaya el koyabilir
ev telefonumdan hemen yanı başımdaki cebimi aradım,ev telefonu arıyor ,cebide sesize aldım afize konuştum cebi de kulağıma tututum o da ne!cep den benim ses geliyo ilginç bir buluş,yazılanlar doğrudur,tebrikler...telefon modeli N 3230 modelidir
arkadaşlar bu cep telefonlarının üretim hatasından meydana gelmektedir,bizim bir arkadaştada oldu adamı ave yada telsim bi numaradan arayınca konusunca duyuluyor ses ancak hattını baska telefona takıp ordan deneyince olmuyor,tamamen telefonun hatalı üretimine bağlı bir insanda telefonum lutfen hatalı uretım cıksın die rica etmez alırken