Bedava Cep Arşivi.2005..Tıkla İnndir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulasyasar

New member
Reaction score
0

cep2005.jpg

Download

Ben denedim dostum.. Yeni DJler - Cep Wideo - Kızılötesi aygıtları yok bunun içinde.. ama yinede hoş bi çalışma olmuş, ulaş arkadaşımız teşekkürü haketmiş..

Emeğine sağlık arkadaşım.. devamını bekliyorum şahsen.. (............ melodilere yer vermeseydin daha mutlu ederdin beni ve tüm hackhellcileri...)

edit: Fazla şahsi bi yorum oldu... İlgili arkadaşlar kusura bakmasın...

Noktalı yeri istediğimiz gibi dolduralım... :D

bencede..güzelim ülkemizde güzelim dilimiz varken.. çalışma için saol

kürtçe neden olmasınki ayrım yapmayalım akadaşlar

Türk-Kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir...

paylasım ıcın tesekkurler. herkes ıstedıgını versın...

Yani ben kürt değilim ama neden böyle yapıyorsunuz anlamadım. Tamam belki genel olarak kürtlerde kötü biliniyor ama bizim vatanımızı topragımızı tehdit eden türk soyundan insanlar yokmu zannediyorsunuz ne yani o zaman türklerede ve onalrla alakalı herşeye kızalım. Yapmayın lütfen her toplumda vardır zayıf bir zincir. Ve bu toplumun geneline yorulamaz. Türkü kürtü alevisi herkezi insan olarak görmek gerekir. hepimiz bir bütünüz bu kutsal topraklarda ve kürt kardeşimöide aleviyide türküde ve daha sayamadıklarımıda seviyorum hepimiz kardeşiz

Burda konusmak yanlıs belkı ama gördüm dayanamadim bi laf vardi fılmde duymustum ve çok hoşuma gitmişti

Bu vatandan ekmek yiyipte bu vatana ihanet eden ekmegi yedigi yerden Kursunu yer.(Lafımız meclisten dışarı)

maksadı aşma olayı....

arkadaşlar sadece dosyayı indirmeden önce indirme niyeti olan arkadaşlara bilgi vermek amacıyla paylaşım hakkında yorum yaptım...

........... melodiler olmasın derken tamamen kişisel görüşümü belirttim.. bu konu farklı boyut almaya başladı... bu forumda tek amacım paylaşmak ve niyeti paylaşım olan insanlarla muhattap olmak.. bunun dışında honolulu'dan bile bir insana faydalı olabildiysem ne mutlu bana.. ayrımcılık değil kişisel görüş belirtmekti niyetim.. dikkat ettildiyse aşağılayıcı ve rencide edici bi tavırda sergilemedim... benim ricam mesaj verme olayını bırakıp birbirimize faydalı olabilecek programları paylaşalım + yetkili arkadaşlar tarafından konunun kitlenmesi makbule geçicek bu gidişle...

Paylaşımı yapan arkadaşa tekrar teşekkürler.. Oldukça şık bir paylaşım olmuş...

Saygılar vede iyi forumlar...

konuyu nasıl yapıyorda bu kurt-turk olayına getırıyorsunuz cıdden şaşırıyorum :) bu konuyu saptırıp programın dısında yorun yapan olursa banlanacaktır arkadaslar..

Ayrıca konu cep tepelefonları bolumune tasındı.

edit: sanırım react0r benden once davrandı :p

Dark_Angel' Alıntı:
konuyu nasıl yapıyorda bu kurt-turk olayına getırıyorsunuz cıdden şaşırıyorum :) bu konuyu saptırıp programın dısında yorun yapan olursa banlanacaktır arkadaslar..

Ayrıca konu cep tepelefonları bolumune tasındı.

edit: sanırım react0r benden once davrandı :p

yok ben taşıdım :D
ahhahahha

konuyu saptıranın kim olduğu ve maksadının ne olduğu 3. mesajdan belli, zaten konu onun yüzünden buralara kadar saptı yanlış yaptığını anlayıp mesajını editledi hemen

HAHAHAHAH yaw ömürsünüz
walla. az da olsa pozitif olun
şu hayatta. hemen bi kıvılcım
çıksada yangın başlasa modundasınız
tamam işte susun arkadaşlar.
lütfen paylaşım dışında msg yazmayın!

aragon_21' Alıntı:
konuyu saptıranın kim olduğu ve maksadının ne olduğu 3. mesajdan belli, zaten konu onun yüzünden buralara kadar saptı yanlış yaptığını anlayıp mesajını editledi hemen

güzel arkadaşım editte yaptığım şey ............... koymak.. yoksa fikrim sabittir yani... ama o 3. meşaja iyi bak bi... ayrımcılık yok şahsi fikrimi belirttim... nezaketten bide özür geçtim ama senin algı yolları tıkalı galiba.... kıyakçılığın sonu ayakçılık... (anlayana !!)???????????

oscars' Alıntı:
güzel arkadaşım editte yaptığım şey ............... koymak.. yoksa fikrim sabittir yani... ama o 3. meşaja iyi bak bi... ayrımcılık yok şahsi fikrimi belirttim... nezaketten bide özür geçtim ama senin algı yolları tıkalı galiba.... kıyakçılığın sonu ayakçılık... (anlayana !!)???????????

Tamam ya lütfen :) keske vermeseydım bu dokumanları burada hayır yanı en sonunda kavga edeceksınız oscars zaten kendını ıfade ettı dusuncede herkez ozgurdur. Neyse paylasım yerı degılmı tabı dusuncelerımızde paylasılacak :) ama saygı sevgı cercevesınde. Hadı arkadaslar sadece paylasım ve arkadaslık sohbet olsun burda zaten her yerde kavga gurultu var bır de burda olmasın rıca edıyorum bu konuya ılgı gosteren herkezede cok tşk ederım ısın guzel tarafıo ne bılıyormusunuz duyarsız kımsenın kalmamıs olması demekkı eskıye gore daha bılınclı dusundugunu rahatca ıfade eden bır nesılız super :) Hadı paylasalım hepınıze kucak dolusu sevgı ve saygılarımla kolay gelsın arkadaslar...

aragon_21' Alıntı:
Türk-Kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir...
dostum ayrımı kürtler yapıo vatanı bölmek ayrı dil ayrı vatan dien onlar he nufus kagıdında tc yazdıgı surece türk tur kabul etsede etmesede istedıklerı vatanıda tr cumhurıyet sınırında kuramazlar...

Arkadaşlar rica ediyorum artık şu konu hakkında tartışmayalım!!! Paylaşım yeri burası paylaşalım sadece...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri