Bebe'nin gözyaşları

snıper

New member
Reaction score
0
Cengiz Zülfikaroğlu ile Carvalhal geçmiş olsun mesajı için Bebe'yi aradı, Portekizli yıldız gözyaşlarına hakim olamadı.

Portekiz Ümit Milli Takımı’nın, Slovakya’yla oynadığı maçta çok ciddi bir sakatlık geçiren ve 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Bebe’yi, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile antrenör Carlos Carvalhal aradı. Duygusal bir kişiliği olduğu bilinen Bebe, bu görüşme sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Bebe, “Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendime büyük hedefler koydum, ilk adımı da Beşiktaş’ta atacaktım. Ama sakatlık bana engel oldu. Daha taraftarla buluşmadan, formadan ayrı kaldım. Başta Kaptan Guti olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sakatlık süresi içerisinde Beşiktaş’tan en ufak bir talebim olmayacak. Kalbim sizlerle bunu asla unutmayın” dedi.

‘Telefonum susmuyor’

Kendisine Manchester United’dan ilgi gösterilmediğini, Beşiktaşlılar’ın ise hiç yalnız bırakmadığını sözlerine ekleyen Bebe, “Tek gücüm, sizin verdiğiniz manevi destek. Bu şekilde moral buluyorum” diye konuştu. Carlos Carvalhal ve Zülfikaroğlu ise, Bebe’ye Beşiktaş’ın kapısının her zaman açık olduğunu söyleyip, moral vermeye çalıştılar.

Kaynak

Geri