bearshare yardım lütfen

_dem61

New member
Reaction score
0
bearshare proğramını kullanıyodum daha önce ve sorunsuz çalışıyodu.ancak daha sonra kaldırdım.şimdi tekrar kurdum ancak yazdığım iletiler karşıya gitmiyor.şarkı yada video indirebiliyorum ancak yazdığım iletiler karşı tarafa gitmiyor.lütfen yardım edin.

Burayamı acılır bu konu dostum sorunun javadan olabılır javanın sıtesınden bır yukle dene ...​

ya arkadaşlar kusura bakmayın.inanın 2 aydır uğraşıyorum.java dan olabileceğini söyledi arkadaş.ne yapabilirim.yada konu başlığını nereye açmam gerekiyor.cahilliğimi bağışlayın.şimdiden teşekkürler

Dosya paylaşım programı yer dogru.. bearshare'in son versiyonunu indirip kurmayı dene bide.

bearshare de yazdıklarım karşı tarafa gitmiyor.yardım edin lütfen.2 aydır uğraşıyorum.konuyu doğru yere açmadıysam şimdiden özür dilerim.yardımmmmmmmmmmmm

aynı sikayet icin 2 konu acmana gerek yok biraz bekle bilgisi dahilinde olan cevap verir yardımcı olur ..

arkadaşım bear share yi tekrara kurmana gerek yok yeni bir kullanıcı olarak kayıt yap yenibir lik oluştur bear da linkler bi kaç günde bir ölüyur........

Geri