Beşiktaş'tan transfer atağı

nomad03

New member
Reaction score
0
Başkan Yıldırım Demirören devre arasında iki transfer yapacaklarının sözünü verdi.

51050_news.jpg

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, ara transferde de durmayacaklarının ve takıma iki takviye daha yapacaklarının sözünü verdi.

Habertürk'te yer alan habere göre, Demirören, Antalyaspor maçında Sinan Engin ve Serdal Adalı ile yaprığı sohbette, "Bı kadro ile ligi götürürüz. Takıma çok güveniyorum. Ama ben UEFA Kupası'nı da istiyorum. Bunun için masraftan kaçınmayacağım. Devre arasında bir stoper bir de sağ bek almak istiyoruz. Bobo, Quaresma ve Guti için cazip teklifler ancak takım havasını bulmuşken bu dengeleri bozmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Sinan Engin'in de başkanın bu sözlerine "Ben Beşiktaşlıyım. Elimden bir şey gelirse seve seve yardım ederim" dediği belirtildi.

Sağ Bek KesinLikLe Lazım Fakat Zapo-İbo Gayet BaşarıLı Stoperde Yedektede Ersan Var.
Bence O Mevkiye Transfer Yapmaya Gerek Yok Ferrari'yi ELden ÇıkaraLım Bu SistemLe Devam Edeceksek

Ferrari uyum sağLamaya başLadıgı an sakatLandı bence kaLmaLı.. Onun harıcınde erhanLa bu iş yürümez bi sağ bek şart.. Bide sağLam bi forvet aLınırsa yemede yanında yat..

Geri