Beşiktaş'tan kovuldu, Newcastle'da kendini buldu

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
Beşiktaş'tan kovuldu, Newcastle'da kendini buldu

08.04.2008 16:41

Devre arasında Beşiktaş'tan gönderildikten sonra sezon sonunda kadar İngiliz ekibi Newcastle United'la anlaşan Lamine Diatta, sözleşmesini uzatmak için çok istekli olduğunu söyledi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Newcastle'la antrenmanlara çıkan ve beğenilmesi üzerine sezon sonuna dek bu ekiple anlaşma imzalayan Diatta, gelecek sezon da İngiltere'de kalmak istediğini söyledi.

Newcastle'ın haftasonu Reading'i 3-0 yendiği lig maçında ilk kez forma giyen Senegalli futbolcu, "İlk maçıma çıktığım için çok mutluydum. Benim için çok özel bir gündü. Burada huzurluyum ve kendimi kanıtlayıp, sözleşmemi uzatmak için daha çok çalışacağım," diye konuştu.

32 yaşındaki Diatta, sezon başında St. Etienne takımından Beşiktaş'a transfer edilmiş ancak beğenilmediği için devre arasında göndeirlmişti.

Kaynak​

zaten niye geldi niye gitti bende bir türlü anlayamadım..ilk yarıdaki takımın rezil performansının faturası belki de adam gibi 90 dk oynayamayan diatta ve higuaine çıkarıldı kaybettiğimiz maçları saha kenarından yada tribünlerden mi kurtarmaları bekleniyordu akıl sır erdirmek mümkün değil

zaten niye geldi niye gitti bende bir türlü anlayamadım..ilk yarıdaki takımın rezil performansının faturası belki de adam gibi 90 dk oynayamayan diatta ve higuaine çıkarıldı kaybettiğimiz maçları saha kenarından yada tribünlerden mi kurtarmaları bekleniyordu akıl sır erdirmek mümkün değil

kesinlikle katılıorum nobrenin golünün verilmediği ankaraspor maçı ilk maçıydı ve deneyimli bir adam olduğu belliydi ama bu yönetim bakiyi takımda tutup diatta be higuein'i gönderdi hele hele higuein gönderilecek adammıydı yaw :S

bnecde hele hiquan oynAdıqı dakkaları toplasan kac mac yapar ne zaman qordulde ne zaman beqnmedıler anlamadım :saskin adam haRcamayı ii bilioruz...

okuyanda newcastle de iyi oynuyor sanacak sonuçta vasat bi oyuncuydu ama sonradan aldıkları gordon un diatta ya göre bi artısı yok oda işin garip tarafı

Geri