admiral
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş yönetiminden tarihi karar... Siyah- Beyazlı yönetim dün yaklaşık 5 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi... Ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreç geçiren ve çözüm arayışı içinde bulunan yönetim, değerleri hem yaşatmak hem de paraya çevirip kulübü ayakta tutmak adına önemli kararlar aldı. Bunlardan biri de futbol şubesinin kurucusu Şeref Bey’le ilgili olanıydı. Yöneticiler, Şeref Bey’in hayata veda ederken son sözü olan “FEDA” kelimesini tişörtlerde yaşatmayı planlıyor... 30 TL’den satışa çıkarılması planlanan tişörtlerden ilk etapta 200 bin adet basılacak.
TARAFTAR PROJESİ
Diğer iki konu ise taraftar kartı ve Yönetimin 100 bin üye projesi... 12. Adam taraftar söylemi ile yola çıkan yöneticiler, aylık 100 TL’lik taksitlerle 12 ay ve toplam bin 200 TL’lik ödemeyle 120 bin üyeye ulaşmayı düşünüyor. ‘Taraftar Kartı’ konusunda ise bankayla görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor. Parantez açalım, yönetici Adnan Dalgakıran toplantı sonrası sosyal paylaşım sitesi twitter hesabına “Herkesin ne kadar Beşiktaşlı olduğunu göreceğimiz günler yaklaşıyor” diyerek projelerine destek beklediklerini de ima etti.
‘FEDA’NIN HİKAYESİ
Doktor Enver Bey, hasta yatağında yatan Şeref Bey’e “Ah dostum Şerafettin... Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala Beşiktaş hala Beşiktaş. Beşiktaş seni öldürecek bu genç yaşta dostum” der. Şeref bey ince bir sesle “FEDA” der ama kimseler duymaz...