"Beşiktaş'tan Başkası YaLan"

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Sakatlığı nedeniyle geçirdiği operasyondan dolayı sahalardan uzak kalan Ersan Gülüm, hem takımıyla hem milli formayla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

besiktas_tan_baskasi_yalan_4764141.jpg

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı savunmacısı Ersan Gülüm, Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuştu. Beşiktaş’tan başka bir takıma kendini yakıştıramadığını söyleyen Ersan, “Umarım Adanaspor ve Beşiktaş sezon sonunda bir anlaşmaya varırlar. Bugün adımdan bahsettiriyorsam bu kulüp sayesinde. Tüm kalbimle burada kalmak istiyorum” açıklamasını yaptı. Ağır bir sakatlık geçirdiğini ama tedavi sürecinin iyiye gittiğini kaydeden genç oyuncu, “Ameliyatımın üzerinden 9 gün geçti. Dizimi kontrol eden doktor, çabuk iyileştiğimi söyledi. Bu sakatlıklar kolay nükseder. Bu yüzden sahalara dönmek konusunda aceleci davranmak istemiyorum diye konuştu. Ersan takım arkadaşlarının yaptığı jestten haberdar olmadığını, ‘Geçmiş olsun Ersan’ pankartını görünce çok sevindiğini de sözlerine ekledi.

‘Ben Türk’üm ve Türkiye’yi seçtim’

Ersan, milli takım konusunda verdiği kararın sonuna kadar arkasında olduğunu da dile getirdi. Başarılı stoper, “Bu konu kapandı. Avustralya beni çağırdı ama durumu açıkladım. Annem de babam da ben de Türk’üm bu nedenle Türkiye için oynayacağım” derken Siyah-Beyazlılar’ın Avrupa’da yarı final oynayabileceğini vurguladı. Son derece deneyimli bir kadroları olduğunun altını çizen Ersan, “Avrupa’da bambaşka bir Beşiktaş izleteceğiz. Yarı final şansımız çok büyük” ifadelerini kullandı.

AçıkLamaLarını okudum kendine yakışanı yapıp beşiktaşımızda kaLmak ıstedıgını beLırtmesı ne denLi kişiLikLi oLdugunu gösteriyor zaten ersanın..İnşaLLah sözLeşme yaparız ve sakatLıgı hayırLısıyLa en kısa sürede atLatır..Bizim ona onunda bize ihtiyacı var..

Ben böyle şanssızlık görmedim arkadaş. En verimli döneminde kendini kanıtlamaya başladığı dönemde sakatlandı.
Geri döndüğünde performansının düşük olması bile bu formayı çıkarması gerektiği anlamına gelmemeli. Onda Beşiktaş yüreği var.

Zaten sakatLıktan dönen bi oyuncunun iyiLeştigi vakit iLk aşamada tekrar aynı performansLa oynamasına imkan yok..O yüzden bizim üstümüze düşen saha sabırLı oLup ersana destek çıkmak..

gitse de kalsa da farketmeyenlerden değilsin sen ersan.. yüreğin yeter bize..sen bir an önce iyileşmene bak..

Ersan, karakteriyle, hırsıyla, kısaca her şeyiyle Beşiktaş'ta oynaması gereken bir futbolcu. İnşallah sezon sonu 3-5 yıllık sözleşme imzalanır.

Geri