Beşiktaş'tan 100 bin avroya transfer!

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Beşiktaş'tan 100 bin avroya transfer!

Beşiktaş devre arasının transfer dönemindeki 2. transferini İsveç'in Hammarby takımında oynayan Türk asıllı oyuncu Erkan Zengin'i alarak gerçekleştirdi. 6 ay için 100 bin avro ücret karşılığında İsveç kulübünden kiralanan Türk asıllı futbolcunun önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceği öğrenildi.
Bugün yapılan son görüşmede ise Siyah-beyazlı kulübün bu oyuncunun transferi için bulunan ufak pürüzleri hallettiği ve kadrosuna kattığı bildirildi. Öte yandan Erkan Zengin'in ilk 6 aydan sonra performasının beğenilmesi halinde bonservisinin Beşiktaş tarafından alınacağı kaydedildi.

Sağ kanatta hem defans hemde orta saha bölgelerinde oynayan Erkan, U-18 Milli Takımı'nda Türkiye, daha sonra da U-21 Milli Takımı'nda ise İsveç forması giydi.

15.01.2009
Kaynak : DHA

HayırLısı
Yusuftan Sonra Başkanın Arada iLeriyi Düşünmesine Şaşırdım :saskin

Boboyu 300 Bin DoLara aLmıstık =) Ama Şimdiki Deqeri 8 Milyon Avro..HayırLısı oLsun..

8 MiLyon Avro he.. :hhmanD
acaba kaç avroya eLinizden çıkacak Bobo.. :goz:

Bobo Sizin Baros'tan Ayrıca Fenerın Kesın Çözüm Diye aLdıqı Guizadan 5 GomLek Üstün Laz..Boşa GüLme Bence..2.Yarı Herşeyi Görucez NasıLsa =) Ayrıca Unutma MarsiLya Geçen Yaz 7.5 MiLyon Avro Verdi..ReddediLdi TekLif.. :goz:

hayırlı olsun Beşiktaşım' a inşallah bunu da aydın gibi harcamazlar

мσzσℓє мιяα¢н;3952613' Alıntı:
Bobo Sizin Baros'tan Ayrıca Fenerın Kesın Çözüm Diye aLdıqı Guizadan 5 GomLek Üstün Laz..Boşa GüLme Bence..2.Yarı Herşeyi Görucez NasıLsa =) Ayrıca Unutma MarsiLya Geçen Yaz 7.5 MiLyon Avro Verdi..ReddediLdi TekLif.. :goz:

Bobo güiza ve baros'un 5 metre yanına yakLaşamaz kabiLiyet konusunda.. Ben bunu Bobo geLdiğinden beri söyLüyorum..
hadi bakaLım ikinci yarı 10 goL atsın Bobo'nuz ben de en büyük beşiktaş dicem var mısın?

Bobo güiza ve baros'un 5 metre yanına yakLaşamaz kabiLiyet konusunda.. Ben bunu Bobo geLdiğinden beri söyLüyorum..
hadi bakaLım ikinci yarı 10 goL atsın Bobo'nuz ben de en büyük beşiktaş dicem var mısın?

Büyük konuşma derim ben. Eğer yeteri kadar şans bulursa atar.

Nobre Ve HoLoskodan Yer BuLursa 10 da Atar 15 de Merak Etme..Kumaşı SaqLam Cunku Herkez BiLiyor =) ( Senın Haricin )

Erkan Zengin Beşiktaş'ta

Devre arasında kadrosunu Yusuf Şimşek'i transfer ederek güçlendiren Beşiktaş, İsveç'in Hammarby takımında forma giyen Türk asıllı oyuncu Erkan Zengin'i de 6 aylığına kiralık olarak renklerine bağladı

39684.jpg

Turkcell Süper Lig'in ikinci bölümü için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, devre arasındaki ikinci transferini gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar İsveç'in Hammarby takımında oynayan Erkan Zengin'i 6 aylığına kiraladı.

100 bin Euro karşılığında 6 aylığına kiralanan Türk asıllı futbolcunun önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncunun performansına göre sezon sonunda bonservisini almayı planlıyor.

Sağ kanatta hem defans hem de orta saha bölgelerinde oynayan 24 yaşındaki futbolcu, önce türkiye U-18 Milli Takımı'nda, Daha sonra da İsveç U-21 Milli Takımı'nda forma giydi.

NTVSPOR
16 Ocak 2009 Cuma

Bu Arada Bobo Beşiktaşa GeLdiqinde Kaç Yaşındaydın Laz 10 FeLan mı =) (Doquştan eLeştirmen) Sinir Yapma Bence Beni öLdürürsün Ama GüLmekten :hhmanD

мσzσℓє мιяα¢н;3952726' Alıntı:
Bu Arada Bobo Beşiktaşa GeLdiqinde Kaç Yaşındaydın Laz 10 FeLan mı =) (Doquştan eLeştirmen) Sinir Yapma Bence Beni öLdürürsün Ama GüLmekten :hhmanD

boşver arkadaşım yorma kendini. konu bobo değil, erkan zengin. önemli olan erkan zenginin de bobo gibi fiyatını bu kadar artırabilmesi( tabi biz bonservisini aldıktan sonra)

hayırlısı olsun bakalım.İzleyeleim neler yapacak

Büyük konuşma derim ben. Eğer yeteri kadar şans bulursa atar.

мσzσℓє мιяα¢н;3952646' Alıntı:
Nobre Ve HoLoskodan Yer BuLursa 10 da Atar 15 de Merak Etme..Kumaşı SaqLam Cunku Herkez BiLiyor =) ( Senın Haricin )

hadi bakaLım.. ;)
10 goL atarsa önümüzdeki 18 Lig maçında
1 hafta avatarımda Bobo'nun resmi oLacak,imzamda beşiktaşLa iLgiLi şeyLer yazacak..
10 goL bence çok değiL,bi forvet için.. :goz::goz:

yaa arkadaşlar bunlar boş transfeler alabiliomusun kaka yı...o zaman alnından öperim o takımın

ne zaman akıllı transferler yapacaz

İnşaLLah BaşarıLı OLsun HayırLı OLsun =)

Ama Bu Genç Yaşta Adam ALınması OLayı Türkiye'De Gitmez, Burada Ne ALmanya'Da Ki Gibi Keskin Bir DisipLin Mevcut Ne De Adam AkıLLı Spor Ve Sporcu BiLinci...

Büyük TakımLarın Çok Küçük YaşLardan ALt YapıLardan SeneLerce Oynattığı OyuncuLardan BiLe Ana Takıma 1-2 BiLemedin Taş PatLasa 3 Oyuncu Çıkıyor (Türkiye'De BüyükLerden Tek İstisna Şu Anda GaLatasaray Ama O Da Kaideyi Bozmaz)

Kısacası Sen Genç Ve Tecrübesiz Bir Oyuncuyu Kadroya ALırsan Bunun Tutma OLasıLığı %20Dir, KemikLeşen Kadronun İçinde Kendine Adam AkıLLı Yer BuLabiLmesi İçin 2-3 Senesi Geçmesi Lazım, Tabiki Burda Da İstanbuLa GeLen Her Genç Gibi Kendini Harcamaz Ve Adam AkıLLı İşine Konsantre OLursa Yani Kısaca Bu İşLerin Türkiye'De İşLemesi Çok Zor...

Bizim FutboL aLt Ve Üst Yapımız Bir BarceLona Bir ReaL Bir Man Utd Bir Bayern Vs. Gibi DeğiL Daha O KüLtürü Edinemedik OnLardan Örnek ALarak Bu İşe KaLkışmak Bence Saçma Bu ÜLkenin GerçekLeri Var...

hadi bakaLım.. ;)
10 goL atarsa önümüzdeki 18 Lig maçında
1 hafta avatarımda Bobo'nun resmi oLacak,imzamda beşiktaşLa iLgiLi şeyLer yazacak..
10 goL bence çok değiL,bi forvet için.. :goz::goz:

bu kadar emin konuşma kardeşim bobo oynarsa atar. ama çok fazla oynamazsa elbetteki atamaz inşallah bütün maçlarda forma giyer de gollerini atar. buna kupa maçları da dahil tamam mı?

Konu Bobo'Dan AçıLmışken Şuna Da Değinmek İstiyorum...

Bobo 10 Atar Mı 20 Atar Mı Gibi Saçma PoLemikLere Gerek Yok, Zaten İLk Yarıda 10 GoLü Kaç Oyuncu Attı Da Bobo Atacak MantığıyLa Bakacak OLursak Ligimizde GoL KraLLığı OrtaLaması Zaten Düştü Son YıLLarda, Bunun Bobo Veya X Bir OyuncuyLa ALakası Da Yok Bence...

Ligde BüyükLerLe, AnadoLu TakımLarıyLa Uçurum DaraLdıkça GoL KraLLığı OrtaLaması Düşüyor Artık Her Sene...

Bundan Sonra Tanju Ve Hakan Şükür'ün GoL KraLı OLduğu DönemLerdeki Gibi 40a Yakın GoLLerLe GoL KraLLıkLarı Da BekLemeyin...

Ve Birde Şu Gerçek Var Ki Bobo'nun Şu Mevcut PerformansıyLa Yani O Geçen Sezon Sonundaki Performansına ULaşmadıkça Veya YakLaşamadıkça, Eğer Muftafa DenizLi, Nobre - Bobo - HoLosko 3Lüsünden YaLnızca İkisini Oynatırım Derse Banko Nobre - HoLosko Oynar, Bobo Bu PerformansıyLa Kadroya Ancak 60dan Sonra Yedekten Girer Buna Bu PerformansıyLa Mecbur Çünkü Bobo'nun 90 Dk Çıkarıcak Gücü Yok...

Geri