Beşiktaş'ta mutlu değildim

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Dün Mersin’e 2 yıllık imza atan Nobre, giderayak siyah-beyazlı camiayı kızdıracak sözler sarfetti

BEŞİKTAŞ’LA sözleşmesini karşılıklı fesheden Mert Nobre, Süper Lig’in çiçeği burnundaki takımlarından Mersin İdman Yurdu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ile Mersin Başkanı Ali Kahramanlı’nın hazır bulunduğu törende Beşiktaş’ı hedef alan açıklamalar yapan Sambacı, siyah-beyazlılarda mutlu olmadığını söylerken şu ifadeleri kullandı:

“MERSİN’E istekli ve azimli, takım arkadaşlarımla başarılı olmak için geldim. Yaklaşık 20 gün önce Sayın Başkan, hocamızla beraber geldiler ve projelerini anlattılar. O görüşme beni çok etkiledi. Sayın Bakanın, Yıldırım Demirören başkan ile olan diyaloğu sayesinde oradaki fesih işlemini yaptık. Çok da mutlu olmadığım bir yerden mutlu olacağım bir yere gidiyorum. Futbolda mutlu olduğunuz yerde daha başarılı olursunuz. Ben de çok daha başarılı olacağıma inanıyorum.

‘KIRGIN DEĞİLİM’

BEŞİKTAŞ’TA kimseyle bir sorunum olmadı. Demirören başkana da teşekkür ediyorum sadece ofisinin değil, evinini kapılarını da bana her zaman açtı. Ama profesyonel olarak mutlu olmazsanız yaptığınız işte sıkıntı başlar. Ufak tefek sıkıntılar olmuş olabilir, ama hepsi geride kaldı. Kimseye kırgınlığım yok. Sayın Demirören ile 2-3 defa daha ayrılmam konusunda konuşmuştuk. Ama şu ana kadar bana gitmem için izin vermemişti.

ŞU an çok mutluyum çünkü yeni bir hedef ve yol var önümde. Yeni hedefleri ve çok çalışmayı seven bir yapım vardır. Umarım ekip olarak iyi ve başarılı bir sezon geçiririz.”

Beşiktaş’tan yanıt gecikmedi: ‘Bunun adı egosantrizm’

“TIPTA bu tip davranışlara ‘egosantrizm’ denir.. Kendisini takımın yıldızı olarak gördüğü bir ortamdan, yıldızlarla dolu bir takımın içinde kendisini birden bire yedek kulübesinde oturur bulduğunda futbolcunun mutsuz olması doğaldır.

ANCAK Beşiktaş formasını şerefle giymiş tüm oyuncuların bir teşekkürü hakettiğine inanıyoruz. Bu aşamada da kendisine duygusal yaklaşarak başarılı olacağı bir süreç diliyoruz. Bu zamana kadar Beşiktaş’a sağladığı katkılardan dolayı da teşekkür ediyoruz.”

Kaynak

yıllık garanti parayı oynamadan cukkaya atmaktan mı mutlu değildin anlamadım namert ?

Kendisi Bizim İçin Büyük Kayıp, Mersin İçin Büyük Kazançtır.
Gidişin Hepimizi Mutsuz Etti Resmen Dünya FutboLuna Adını ALtın HarfLerLe Yazdırmış Birini ELimizden Kaçırdık Ne Diyeyim Ben Sana Yönetim :)

Geri