Beşiktaş'ta Kavgacılara Rekor Ceza 400 Milyar! Affedildiler !!

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Siyah-beyazlı yönetim bugün yapacağı toplantıda kavga eden İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın durumunu masaya yatıracak. İki kaptana 200'er milyar lira para ceza verilmesi ve affedilip kampa çağrılmaları görüşü ağırlık kazandı.

Kaptanlara af

2hx6eya.jpg
Bugünkü toplantıda iki kaptana 200'er bin YTL'lik ağır para cezası verilerek affedilmeleri planlanıyor.

KAZANMAK İSTİYOR
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a geri dönüş yolu açıldı. Bu konuda hiçbir yorumda bulunmayan ve olayın soğumasını sağlayan başkan Demirören'in, kaptanları kazanmak istediği öğrenildi.

GÖRÜŞLERİ ALACAK
Bugün toplantıda başkanın tüm
yöneticilerin görüşlerini dinledikten sonra kararını vereceği öğrenildi. Beşiktaş'ta genel düşüncenin, iki kaptana 200'er bin YTL para cezasının verilmesi ve geri dönme şansı tanınması olduğu belirtildi.

Pas Fotomaç--

Kaptanlık Buyuk İhtimal Delgadoda Kalcak Bunun 2 Nedeni Var =) 1. Takımı Yönetebilcek Bi Kişi 2.İse Delgadoyu Kaptan Yaptılarki Takımdan Ayrılmasın Diye =)

İbrahim Toramanın yerinde oLsamm bırakırdımm takımı onaa kulüp mü yok yaa..

ßĻάςЌ ξάģĻę;3167939' Alıntı:
Bjkliler Senın Canını Çokmu Acıttı Yavrum ???? Bundanmıdır Bu Kuyruk Acısı ?? Avatarına İngiliz Özentisi Bişeyler Koyup Bi TÜRK Takımı Aşşagılamaya Çalısmıssın.Anımsarsın Elbet O Cok Zevdiginiz İngilizlere Mustafa Kemal Atatürk Ve Kahraman Türk Ordusu Dur Demeseydı Suan Sizin Gibi Özenti Kişilerin Anası Bacısı Rahat Rahat Sokaklarda Dolaşamazdı......Bjkye 1 Daha Laf Atma.Burası Beşiktaş Bolumu Kelimelerine Dikkat Et Kansızlık Etme.Türklügünüde Unutma......:goz: * Beşiktaşıma Laf Eden Bu İngiliz Ozentisi Mahluka Söledigim Cümlelerden Dolayi Sikayet Etcek Varsa Etsın.....* Ha Bu Arada Senden Çaycı Deqıl Saksafoncu Bıle Olmaz Bro =) Sözlerim Yanlıs Anlasılmasın Hani Şu Çalgı Varya Ondan Bahsediyorum =))))))

Sende attıgın mesajlara dikkat et '' Yavrum,Kuyruk acısı'' vs.
Beşiktaş bölümü diyosunda burası senin bölümün degil Herkes istedigi bölüme girip özgürce mesaj yazabilir :goz: Uygunsuz bır mesaj varsada sileriz.:goz:

Gereksiz Mesajlar silindi

dai bizim kaptanlara ne oluyor yav son zamanlarda hiç takip etmiyorum canım sıkılıyor
tiriplere giriyorum herkes üstüme geliyor dalga geçiyor bjk zoruma gidiyor bazen kendimi
tutamıyorum yeter artık kendinize gelin kartal böyle değil ligdeki en sağlam ve dürüst biziz centilmenliği biz öğreettik dünyaya şimdi neler oluyoır bize :saskin

ya boşveri kardeş kardeşle kavga edio onlarda kardeş yarın bi gün barışırlar

Kavga Etmeyin Nan:( Moralim Bozuk Zaten:(
Tuçe Bu Arada Avatar Süper Olmuş şişko ümit Nası Sıgdı Oraya

|ву єя¢є|;3168022' Alıntı:
Sende attıgın mesajlara dikkat et '' Yavrum,Kuyruk acısı'' vs.
Beşiktaş bölümü diyosunda burası senin bölümün degil Herkes istedigi bölüme girip özgürce mesaj yazabilir :goz: Uygunsuz bır mesaj varsada sileriz.:goz:

Gereksiz Mesajlar silindi

Erce Bak Agzınla Soyluyorsun Burası Bjk Bolumu Anti Bjk Deqıl.Tip Tip Adamların Beşiktaşı Bu Bölümde Karalamaya Çalışmasına Göz Yumamayız.

ßĻάςЌ ξάģĻę;3170506' Alıntı:
Erce Bak Agzınla Soyluyorsun Burası Bjk Bolumu Anti Bjk Deqıl.Tip Tip Adamların Beşiktaşı Bu Bölümde Karalamaya Çalışmasına Göz Yumamayız.

Tamamda gerekeni yapıyoruz.Olduda görmedik pm at hemen ilgilenelım kimse takımına laf soyletmez bunun bilincindeyim dai :goz: Neyse bi sorun olursa pm ile iletisime gec bu posta cevap verıceksende pm ile devam edelim

BU haber doğrumu blmiyorum doğru olmasını umuyorum bende br yerde okudum göndericeklermiş adnan polat biz toramana talibiz diye atlamış hemen...Eğer yönetim Tormanı gsye verirse ..... (boşluğu siz doldurun)

Geri