Beşiktaş'lilik Bu Mu?

besiktasmn

New member
Reaction score
0
Beşiktaşımızın yüzüncü yılında tartışmasız en büyük paya sahip olan futbolculardan Cordoba ve Sergen'e yapılanlar sizce de Beşiktaşlılık ruhuna sığıyo mu? Beşiktaşa sembol olmuş bi kaptana kapıyı gödtermek sizcede Beşiktaşlılık mı?
Omuzlarda jübile yaptırılarak Beşiktaşımıza veda etmesi gereken iki futbolcumuza yapılanlar bana göre Beşiktaşlılık değil ve aslada bu yapılanlar büyük Beşiktaş camiasına mal olmayacaktır.

arkadaşım iyi güzel hoşsun da konuyu yanlış yere açmışsın biraz dikkat ok:) :) :)

Bak ben Bır Besıktaslıyım Abımde carsıdandır Koyu taraftarım gercı butun besıktaslılar Koyu taraftır hıc suphem yok!!

Ayrıca yorum yapıcaksan spor bolumunden Besıktas Konusuna gırerek yorum yapabılırsın burdan degıl

yenı uye oldun heralde hosgeldın aramıza ıyı forumlar

Her Konuyu, Ilgili Olan Bolume Acmalisin Iyi Forumlar

öncelikle hoşgeldin.ayrıca GALATASARAY'lı olsamda dediklerine katılıyorum bi takıma bu kadar emek vermiş futbolcular bu kadar çabuk silinmemeli. keşke nouma da gitmeseydi

oh be beşiktaşlı da varmış ben de okul da tek beşiktaşlıyım da ondan okulun temsilcisi benim beşiktaşta:sigara:

Neyse ben hoşgeldin diyeyimde.Beşiktaş hakkında görüşlerimi bildirmeyeyim..

hoşgeldin bu tür konular için spor bölümünü kullan...;)

birader gelir gelmez bu ne öfke kusmaya başlamışsın yaw:) hoşgeldin bizdensin dostum:hhman:

hoş geldin beşiktaşlılar bu sene biraz yolunu şaşırdı. galiba taraftarıda nereye yazacağını şaşırmış genede olsun

%100 destek veriyorum ama öncelikle hoşgeldin iyi forumlar :goz:

koyu beşiktaşlılar delikanlılar bjktaş-6s derbisinde nerdeydiniz!ozamanlar sesınız solugunuz cıkmyodu

Geri