BeşiktaşLıLar Buraya.. { Herkes Bi Anısını Aktarsın }

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Herkesin gönüL verdigi takımıyLa iLgiLi iyi veya kötü anıLarı vardır..Sizden istegimiz bu anıLarı diLe getirmeniz..Çünkü en iyi biz biLiriz ki o renkLerine tutuLdugumuz takımLa aLakaLı anıLar hiç bi zaman siLinmez yok oLmaz sürekLi bizde kaLır..

Haydi herkesin eLbet bi anısı vardır..Çekinmeden herkes payLaşsın biraz tebessüm edeLim..{=

2iqcuah.jpg

En Büyük anımı Yazsam Maskara Olurum :p

Yıllar önceydi (2002) Beşiktaşımın Malatya sporla maçı vardı. Ben yataktan çıkamayacak kadar hastaydım. Dışarda Sibiryayı aratmayan kar, tipi fırtınası var. Aklım maçta, gidemediğim için kahroluyorum. Saolsun Annemin Nane limonuna burun kıvırmadım içtim biraz görümü açar gibi oldum. Annemin bi an evden ayrılmasını fırsat bilip, sıkıca giyindim Siyah-Beyaz atıkımı sardım boynuma İnönü Yollarına düştüm. Yağan kara aldırış etmiyorum tipiden gözlerim kısık rüzgara doğru yürüyorum. Hemen biletimi aldım girdim Eski Açık taki yerimi aldım. maçın başlamasına yarım saat var 11 KArtal ısınmak için yeşil (o gün için beyaz) sahaya çıktılarında benim de içim ısınmaya başladı. ellerim patlarcasına alkışlıyorum. şarkılar söylüyorum. Nihayet maç başladı, hakem 15 dk da bir maçı durdurup sahadaki karı temizletiyor oyuna en az yarım saat ilave edilecek. Eve dönünce yiyeceğim fırça hiç aklımda değil. biz gol attıkça benim gözlerim açılıyordu. İnanırmısınz maç bittiğinde bende ne öksürük kaldı, ne ağrı. Eve şen şakrak girdim annem fırça için hazır bekliyor. dedim anne bırak senin nane limonun yapamadığını Beşiktaşım yaptı turp gibiyim.

O günden sonra hiç o kadar hasta olmadım.

Daha sonraki maceralarımda Demiröreni dövme teşebbüsümü anlatıcam :melek

Benim Pek Güzel Bi Anı Değil Ama Paylaşayım =)

2 Hafta Önceki Beşiktaş-Trabzon Maçına Gidecektim Biletleri Aldık Hatta 1 Hafta Maç Günü Gelsin Diye Bekledim O Gün Sabah Çalışıyodum İşe Gittim Hapşırmaya Başladım Sesim Değişmeye Başladı Hasta Olacam Diye Korkmaya Başladım Neyse İşten Çıktım Eve Gittim Ama İyice Hasta Olmaya Başladım Gözlerim Filan Akmaya Başladı Arkadaşlarla Haberleştik Biletler Onlarda Oldugu İçin 6 da Buluşup Taksimde Beraber Gitcektik Ayakta Zor Durmama Ragmen Çıktım Evden Gittim Havada Aşırı Soğuktu O Gün İçeri Giremeden Dayanamadım Artık Eve Döndüm Ama Çok Üzüldüm =( Gözümü Zorla Açarak Evde İzledim Maçı

Artık Güzel Bi Anımı Dinamo Kiev Maçından Sonra Tekrar Anlatırım 2. Bi Anı Hakkım Daha Olsun Bu Sayılmasın =)​

Geçen Sene İBB İLe Kupa Maçı Vardı Bizde ArkadaşLa Gideriz Diye KararLaştırdık.
Maç Günü GeLdi Kasımpaşa'dan Çıktık YoLa Bahçeşehir'e GeLene Kadar 9 Lira YoL Parası Girdi Bize :)
BiLet Parası Zar Zor Çıktı Neyse Gişeden ALdık BiLetLeri BekLiyoruz Maç Saatini Ama İn Cin Top Oynuyor Ne Taraftar Var Ne Bişey TopLam 17 Kişiyiz BiLmem Kaç Bin KapasiteLi Stadyumda.
Şimdi GeLir MiLLet Şimdi GeLecekLer Derken Maç BaşLadı.
ULan Benim MoraL 0 Cepte FazLa Para KaLmadı Çıkışta Eve NasıL Dönüceğimizi Düşünüyorum Baktım KahroLuyorum Boşverdim Tribündeki 17 Asi Yüreğe KatıLdım DakikaLar Çok Çabuk Geçti Neticede İBB'ye 1-0 MağLup OLduk :) Hayatımda Hiç OLimpiyata Gitmemiştim O Güne Kadar Maç Sonu Çıktık Baktım MinibüsLer FeLan Var Kendi Kendime Dedim OğLum Erhan Yine Dört Ayağının Üstüne Düştün Ama Nerden BiLe BiLirdimki Minibüscü Arkadaşın FenerbahçeLi Çıkacağını? :) Minibüste Gözüme TakıLan İLk Şey Sarı-Lacivert İp OLdu Neyse Sonuçta Din Kardeşiyiz Hesabı Vatandaşa Durumu AnLatmaya ÇaLışıp "Abi BöyLe BöyLe Para Bu Kadar KaLdı Şu Kadara Bizi Metrobüsün Oraya At Ondan Sonra Basıp GideLim" Diyecektim Yani Bu CümLeyi Kurmaya HazırLanıyordum ELimde BozukLukLarı Gören Minibüscü, Abi Demeye KaLmadan İn İn İn İn İn İn Dedi. En Son Çare Babamı Aradım O da Fanatiktir ve AnLayışLı Birisidir Durumu AnLattım GeLdi ALdı Bizi ve Hikaye Sona Erdi :)
Kıssadan Hisse: OLimpiyata Gitme, MinibüscüLere Güvenme.

Erhan fenerLiye güven oLur mu hiç be kardeşim..(=

Çok güzeL aynen bu şekiLde devam 1 tane iLe sınırLama yok kaç anınız var ise fLood yapmadan aktarabiLirsiniz..Ben ankaragücü maçından sonra duruma göre aktarıcam..

3 sene önce Galatasaray Beşiktaş maçı var. Maça gidemedim ama arkadaşlarla cafede izleyelim dedik. çıktık gittik iki katlı bi cafe iki katında da maç izleniyor. üst kata geçtik. oturduk maçın başlamasını bekliyoruz. Beraber gittiğim arkadaşlarımdan biri GS li diğeri FB li, 3 büyük olarak gittik yani =) Neyse maç başladı, Beşiktaş gol kaçırıyor millette hufffff! nidaları ucuz yırttık anlamında :) Gs kaçırıyor "ulan bu da kaçar mı?" serzenişleri. neyse dakika 20 küsür Beşiktaş golü atıyor ben havalarda zıplıyorum bağırıyorum, "Goooollll" diye :) Birden durdum ben hariç kimsede ses yok herkesin başı ellerinin arasında bana bakıyorlar. Tam ortadayım 100 kişi var nerdeyse "noluyo lan" dedim bi benmiyim Beşiktaşlı. Garson geldi Birader burası GS lilerin bölümü Beşiktaşlılar alt katta izliyo maçı. :durdurun

Bundan Bir Yıl Kadar Önce Beşiktaşımız Gaziantep Deplasmanında Bende Oturduğum Şehir Gaziantep Olduğu İçin Her Sene Gittiğim Kamil Ocak Stadyumuna Beşiktaşımızı İzlemeye Gittim..
Neyse Maç 2-0 Bitti Tribünde Birkaç Beşiktaşlı Arkadaşımla Birlikteydik Gelen Bir Telefon Üzerine Maç Biter Bitmez Staddan Ayrılmak Zorunda Kaldım Stadın Aşağı Tarafından Gaziantepspor Taraftarları Çıktığı İçin Üst Tarafından Gitmek Zorunda Kaldım Evimize 5 dk Felan Uzaklıkta Stad Stadın Karşı Yoluna Geçmek İçin Arkadan Dolanmak Zorundaydım Tam Orda Ara Bir Sokaktan geçiyordumki Saydığımca 15 Olay Şahitlerine Göre 30 Gaziantepspor taraftarı Çıktı Karşıma Sokakta Tek Başımaydım Gel Buraya Felan Diye Bağırdılar Ben Topukladım Tabi Sokağın Ucuna Geldiğimde Enseme Koca Bir Taş Yedim Ve Yere Yapıştım Sonrasını Hatırlamıyorum Desem Yeri :)

Geri