Beşiktaşlılar'ı çıldırtan adamlar

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Siyah-Beyazlılar'ın Trabzonspor'a 1-0 yenildiği maç sonrası fatura bu üç isime çıktı.

fft1mm1202672.jpg

1- Mahmut Özgener

Beşiktaş, perşembe günü İstanbul’dan bin 250 kilometre uzaktaki Viyana’da, Rapid Wien’le maça çıktı. Perşembe gecesi İstanbul’a dönen Siyah-Beyazlılar, pazar günü de yine İstanbul’un bin 82 km uzağındaki Trabzonspor’un rakibi oldu. Kara Kartallar, TFF’den maçın pazartesi gününe ertelenmesini istediler, ancak ret yanıtı aldılar. Trabzon karşısında yorgun olduğu gözlenen Beşiktaşlı futbolcular sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu mağlubiyetin faturası da TFF’ye kesildi. Taraftarların görüşü şu: Fenerbahçe PAOK’la deplasmanda oynadığında, Trabzon’daki Trabzonspor maçı pazartesi günü oynandı. Fenerbahçe’nin farkı ne?

2- Kuddsi Müftüoğlu

Trabzonspor maçının hakemi Kuddusi Müftüoğlu, çaldığı ve çalmadığı düdüklerle derbiye damgasını vurdu. ‘Hakem dostu’ Lig TV yorumcusu Markus Merk’in bile eleştirdiği Müftüoğlu’na Siyah-Beyazlılar ateş püskürüyor. Yönetici Cengiz Zülfikaroğlu, “Rakibimizi tebrik ediyoruz, galibiyetlerini gölgelemek gibi bir niyetimiz yok. Ancak yediğimiz golde Ernst’e açık bir faul var. Net bir penaltımız çalınmadı. Beşiktaş ne zaman lige ağırlığını koysa, önü kesilmeye çalışılıyor. MHK bu olan bitene seyirci kalırsa, biz kalmayacağız. Ayrıcalık değil, sadece adalet istiyoruz” dedi.

3- Egemen Korkmaz

Siyah-Beyazlı taraftarların hedefinde bir isim daha var: Egemen Korkmaz... Trabzonspor’un savunmadaki kilit ismi konumundaki Egemen, sert futboluyla Beşiktaşlılar’ı adeta yıldırdı. Mücadelenin ilk yarısında Guti’ye sert bir müdahalede bulunan Egemen’in bu hareketlerine Müftüoğlu’nun da izin vermesi Siyah-Beyazlılar’ı çıldırttı. Maçı kart görmeden tamamlayan tecrübeli futbolcu, son dakikadaki gerginlikte de başrolü oynaması Beşiktaşlı taraftarları çileden çıkardı.

Fanatik

Bizde Yenildik Ama Pazartesi Oynadık Diye Çemkirmiyoz :)

İşin Şakası Bi Tarafa Birinci Madde Saçma Abicim. Neden Dersen Adamlar Hafta 3 Maç Yapıp İt Gibi Koşuyorlarsa Bizde Artık Türk Futbolu Olarak Bi Yerlere Gelmek İstiyorsak, Yok C.tesi Oynadık Yok Neden Pazartesi Oynadık Falan. Bunlar Bahane Değil Kardeşim. Motive Olamadık Diyeceksin Olay Bitecek.

İkinci Maddeye Eksiksiz Katılıyorum.

Üçüncü Maddeyi Tartışmaya Gerek Bile Yok Egemen Korkmaz Futbolcuysa Benim Federasyonda Görev Yapmam Gerekir.

evet 1. maddeye bende katılmıyorum...futbolcuysa görevini yapcak bunun için hergün antrenman yapıp kondisyon yiyolar..

Bizde Yenildik Ama Pazartesi Oynadık Diye Çemkirmiyoz :)

İşin Şakası Bi Tarafa Birinci Madde Saçma Abicim. Neden Dersen Adamlar Hafta 3 Maç Yapıp İt Gibi Koşuyorlarsa Bizde Artık Türk Futbolu Olarak Bi Yerlere Gelmek İstiyorsak, Yok C.tesi Oynadık Yok Neden Pazartesi Oynadık Falan. Bunlar Bahane Değil Kardeşim. Motive Olamadık Diyeceksin Olay Bitecek.

İkinci Maddeye Eksiksiz Katılıyorum.

Üçüncü Maddeyi Tartışmaya Gerek Bile Yok Egemen Korkmaz Futbolcuysa Benim Federasyonda Görev Yapmam Gerekir.

evet 1. maddeye bende katılmıyorum...futbolcuysa görevini yapcak bunun için hergün antrenman yapıp kondisyon yiyolar..

Mesele 3 günde 1 maç yapma meselesi değil. Mesele diğerlerine neden ayrıcalıklı davranılıyor ? Eğer diyorsan bunlar futbolcu kardeşim tabi ki oynicaklar 3 günde 1 maç nedir yani. Aynen bende buna katılıyorum oynacak abi futbolcu.. Ama her takımın futbolcusu benzer durumla karşılaşınca 3 günde 1 maç yapacak. Bahane değil bu yenilgi için. Fakat neden sadece öğrenmek istediğimiz neden ? Varsa bu sorunun mantıklı bi açıklaması yapabilen yapsın. Ama yok.. Artık böyle kasti şeylerden arınması lazım Türk futbolunun.

Biz varoLdukca bu bizi yıkmak ıcın bu pis oyunLarını sürdürmeye devam edicekLer.. Bizde inadına dimdik ayakta kaLıcaz..!!

Geri