Beşiktaşlı yıldızlar imza dağıttı!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Beşiktaş’ın genç futbolcusu Oğuzhan Özyakup ve İskoç kaleci Allen McGregor, imza gününe katıldı.

Beşiktaş'ın İskoç kaleci Allen McGregor ve genç futbolcusu Oğuzhan Özyakup Kartalcell'in Fatih'de bulunan Historia AVM'de düzenlediği imza gününe katıldı.

Etkinlikte Oğuzhan ve McGregor taraftarlara imza dağıtıp, birlikte fotoğraf çektirdi. Siyah-beyazlı taraftarlar, imza gününe büyük ilgi gösterirken, alışveriş merkezinde uzun kuyruklar oluştu.

"MERSİN İDMANYURDU MAÇINDA HAKEM GÖSTERDİĞİ KIRMIZI KARTTA HAKLIYDI"

Törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'ın son oynadığı Mersin İdmanyurdu maçında gördüğü kırmızı kartın doğru bir karar olduğunu söyledi.

"O pozisyonda hakeme neden ikinci sarı kartı gösterdiğini ve neden kırmızı kart gördüğümü sormak istiyordum. Ancak hakem gösterdiği kartta haklıydı. Top elime çarptı. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemizdem ancak ben oyundan çıkınca iyi oynamaya devam ettiler. Sonuç olarak Mersin İdmanyurdu maçını kazandığımız için mutluyum."

"UMARIM DAHA FAZLA OYNARIM VE EKSİKLİKLERİMİ GİDERİRİM"

Genç futbolcu eksikleri olduğunu kabul ederken, oynamaya devam ettikçe daha iyi bir duruma geleceğini ifade etti.

"Tecrübe ve fiziksel anlamda eksiklerim var. Bu eksikliklerimi de oynayarak geliştireceğime inanıyorum. Bu sezon henüz üç maç oynadım. Umarım daha fazla oynarım ve eksikliklerimi gideririm."

Oğuzhan Beşiktaş'ın bu hafta oynayacağı Bursaspor maçı ile ilgili de şu açıklamayı yaptı.

"Sezonun önemli maçlarından birini oynayacağız. Evimizde oynayacağımız Bursaspor maçını kazanarak galibiyet serimizi üç maça çıkarmak istyoruz."

Genç futbolcu son olarak "Şu an için milli takım hakkında yorum yapamam. Öncelikle Beşiktaş'ta daha fazla maç oynayarak performansımım yükseltmek istiyorum" dedi.

"İYİ BİR GRAFİK YAKALAMAMIZIN SEBEBİ DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ VE DAHA ÇOK MÜCADELE ETMEMİZDİR"

İskoç kaleci Allan McGregor ise son iki haftada galip gelmelerini şu şekilde açıkladı.

"Kötü bir serinin ardından iki maçtır galip geliyoruz. Bu durumu devam ettirmek istiloruz. Genel olarak daha iyi oynadığımızı söyleyebiliriz. Daha çok mücadele ediyoruz, daha çok koşuyoruz ve daha çok istiyoruz. Bana göre son iki haftada galip gelmemizin ve iyi bir grafik yakalamamızın sebebi daha çok çalışmamız ve daha çok mücadele etmemizdir."

McGregor, Brsasapor maçı ile ilgili de yunları söyledi.

"Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki rekabeti duydum. Dolayısıyla karşılaşmada iyi bir atmosfer olacağını düşünüyorum. Tek hedefimiz karşılaşmadan üç puan almak olacak."

Milliyet - Beşiktaşlı yıldızlar imza dağıttı!

Geri