Beşiktaşlı Olmak Böyle Bir ŞEy(FANATik bir yazı beşiktaşlılar okusun )

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0

20080514124457_besiktas21%5B1%5D.jpg
Boş umutlarla maça gitmektir:Her seferinde, bu kez süper maç olacak, kesin alırız bu maçı gibi boş hayallerle kendi kendini gaza getirip, defalarca bi daha bu takımın maçına gidersem diyee atıp tuttuğunu unutup yine maça gitmektir.Sonu da yine bi daha bu takımın maçına gideninn avradınıı…. dır.

Bu sene kesin şampiyon oluruz:Her sene süper transferler yaptık bu sene kesin şampiyonuz diye başlamaktır lige.Sonu hep hüsrandır ama yine de pes etmemektir belki.

ÇARŞI’yız biz hanginizde var bu taraftar:Fenerlilere Cimbomlulara biziiim 17 şampiyonluğumuuuz var üççç yıldızımız var gibi işimize gelmeyen konularda bizi ezmeye çalıştıklarında verdiğimiz cevaptır.Doğrudur da Çarşı da bi yere kadar.

Bu herifi topçu diye oynatanın … :Beşiktaş maçlarında oyunun içine eden kesin bir topcumuz olur.Yensek yine bu topçuya edilen küfürler biraz sönük kalır da yenilirsek vah haline o topçunun.Sülalesi kalmaz adamın.İyi de olur sıçmasaydın arkadaşşş!

Beni koysalar sahaya bu i..nelerden daha iyi oynarım: Bu lafı söyleyen çilden çıkmış Beşiktaşlı o anda gerçekten bu söze inanır.Hadi kardeşim çık oyna al forman desen giyer formasını atlar sahaya isterse hiç futboldan anlamasın.Belki top ayağına bile değmez ama sahada savaşır, koşar, kendini paralar.Beşiktalıdır ne de olsa.Oynamayann topçular da bu herife bakıp utanır.Kafasını öne eğer.Ne şerefsizmişim ben der.Der mi?Demez!

Biz ne zaman güleceğiz be abi:Sezon sonu Beşiktaşlı’nın dilindeki yakarıştır.Yöneticinin, topcunun umrunda değildir belki ama artık bi yaka silkmedir bu.Yeter ulan!! dır.

Sevinmek için sevmedik:Kendi adıma söleyim külliyen yalandır.Bi sezon da sevinelim ne var?
Neden yazdım? Trabzonspor-Beşiktaş maçını izledim bugün ona kızdım=) Çok da haklıyım nedir bu ya kaç sezondur ne zaman adam gibi top oynayacak bu takım.Yine de iyidir tabi Beşiktaşlı olmak bi yerde.. Hangi yerde bilmiyorum Al iş Beşiktaş beni söylettin iyi oldu mu?Olmadı.
alıntı

Bitmesin dertler ....... kadar
Beşiktaşlıyız ölene kadar
Sen de olmasan bu dünyada
Sevilecek ne var..

Geri