Beşiktaş'lı Küçük Şifo Öldü =(((

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş'lı 'küçük şifo' hayatını kaybetti, inşallah şimdi cennettedir.

916720100507035624107.jpg

300 bin kişide bir rastlanan SSPE hastalığına yakalanan Beşiktaş taraftarı “Küçük Şifo” lakaplı 11 yaşındaki Mehmet Uzun, vefat etti. Mehmet'i son isteğini Beşiktaş camiası yerine getirmişti...

KÜÇÜK ŞİFO'NUN SON GÖRÜNTÜLERİ

Geçirdiği ağır hastalığın etkisiyle anne ve babasının ismini bile hatırlayamayan ancak Beşiktaşlı futbolcuların adlarını unutmayan Mehmet Uzun, Beşiktaş-Eskişehirspor maçı öncesinde İstanbul'a gelerek, en sevdiği futbolcu olan İbrahim Toraman'la karşılaşma öncesindeki seremoniye beraber çıkıp, hayallerine kavuşmuştu.

Beşiktaş'lı 'küçük şifo' hayatını kaybetti haberi Spor haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Hastalığıyla bütün Beşiktaşlıları üzen ve İnönü Stadı'na çıktığında bütün taraftarlarımızın yüreğine bastığı Mehmet Uzun bugün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu. Minik taraftarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz” denildi.

AA​

Allah Rahmet Eylesin :crying:

ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun.. butun besiktasli arkadaslarin baslari sagolsun

nasıl yaa nasıl ölür :(
Eskişehir Maçında tribündeydim O da ordaydı İ. Toramanın elinden tutup sahaya çıkmıştı.
Allah rahmet eylesin.

FeLek Sanki İnat Etmiş, Bütün Kastı SevenLere.
Şimdi Öğrendim Haberi Çok Kötü OLdum.
Mekanı Cennet OLsun Allah SevenLerine Sabır Versin.

Allah rahmet eylesin beşiktaş camiasının başı sağolsun. çok küçük yaşta böylesi bi hastalık... çok yazık olmuş çok

Allah rahmet eylesin...

Off aLLahım offf..Mekanın cennet oLsun yavru kartaL..

En en cok istedigi Beşiktaş maçını inönüde seyretmekti bu dileğini gercekleştiremeden onu kaybetseydik iste o zman cok daha buyuk yıkım olurdu onun mekanı zaten belli cenneten Kartalını izlemeye devam edicektir...Başımız sağolsun...

Bu haberi her okuduğumda aklıma her geldiğinde kelimeler boğazıma düğümleniyo. Ağlamak istiyorum LaN!

Allah rahmet eylesin... = (

mekanın cennet olsun mehmedim..

Allah rahmet eylesin...

Geri