beşiktaşa tuzak seziyorum.

icemen

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu benim kişisel düşüncem. Sivas Spor' un Bursa Spor maçında esame listesinde yaptığı yanlışlığı Beşiktaş için kurulan bi tuzak olduğunu düşünüyorum. Biliyorsunuz geçen sezonda da Beşiktaş-Trabzon Spor maçında Beşiktaş böyle bi yanlışlık yapmıştı ve bu sezona kadar (Sivassporun itirazına kadar) farkedilmemişti(ya da farkedildi ama ses çıkarılmadı). Sivas Spor bundan dolayı Beşiktaşın puanının silinmesini uefa kupasına da Sivas Spor' un gitmesi gerektiğini savunmuşlardı ama bundan bi sonuç çıkmadı. çünkü yönetmeliklerde beş gün içerisinde yapılan itirazlar üzerine işlem yapılabilir maddesi var. Bana göre de Sivas Spor kasıtlı olarak esame listesinde yanlışlık yaptı. ve bu olay da beş gün içerisinde duyulmadı. şimdi açıklanıyo. şimdi sivas sporun puanı silinirse ligde çifte standart olduğunu söyleyip ortalığı karıştıracaklar. Siz ne düşünüyorsunuz benim bu komplo teorim hakında?:saskin

Bence fazLa kasmıssın adam nie kendi puanını riske atsın

нυѕєуιηƒв;3536821' Alıntı:
Bence fazLa kasmıssın adam nie kendi puanını riske atsın

çünkü itiraz tarihi geçtikten sonra silemeyeceklerini bildikleri için. eğer silerlerse de beşiktaşın geçen sezon ki puanının silinmesi için itiraz edecekler. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Artık Geçen Geçti Uefa'da Sivas Yerine Beşiktaş Var AdamLarın ELine Ne Geçecek Ki BiLe BiLe LaDes YapsınLar MantıkLı GeLmİyor Açıkcası KompLo Teorisi...

3 puan almak kolay değil ki eğer olamazzsa bencede riske atmayacaklardır

bence iptal olacak zaten kasmaya gerek yok futbol federasyonu kendini ateşe atmaz bu konuda ;)

banada cok ilginc geldi konu gündemdeyken sivasın başına böle bişi gelmesi. ama gecen sene uefa die kıcını yırtanlar inter totoyu bile gecemedi bide olaya bu yönden bakmak lazım camur atmak yerine kendini geliştirmek lazım inter toto dan elenmek sivasa ders olmustur.seneye dha cok calışsınlar böle kural hataları yapıp ortalıgı karıstırmak yerine..

şu saatten sonra yalan olur diye düşünüyorum. denemesi nedava en fazla 3 puan ı gider sivas'ın.

Sezon bitmiş, çaylar içilmiş.. Beşiktaşın yarım puanı bile silinemez!!! Sivası bilemem ama? Sezonun 4. haftası oynandı ve hata daha yeni yapılmış! Onunla bu bir değil! Gerçi benimde midem bulanmadı değil ya bu Sivasın yaptığından.. Adamlar ortalığı yeni karıştırdı Beşiktaşın Esame listesi diye aynı şeyi birkaç hafta sonra kendileri yaptılar.. Bi cinlik olabilir..

bekliyorum bakalım nolucak herşeyi zaman göstericek. bu hata rastlantı mı yoksa bi oyun mu anlayacaz?

sinan engin ve y.demirören mantığı :))
oyunlar oynanıyorr.
tuzaklar kuruluyor...
topunuzu oynayın, kim niye tuzak kursun size :)

Geri