"Beşiktaş'a ihanet etmem"

ekirekli24

New member
Reaction score
0
Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan, TV8'de yayınlanan röportajında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Gökhan'ın olay sözleri: Herkes sözleşme dönemimde beni yanlış anladı, neden bilmiyorum! Evet teklifler aldığım doğru ama ben kabul etmedim, yeniden Beşiktaş'ı tercih ettim. Çünkü Euro 2008 öncesi başkanım Yıldırım Demirören ile bir görüşme yaptım. Orada yeni mukavele sözü verdim. 6. senemin içerisindeyim, ekmek yediğim yere ihanet edemezdim ve doğru olanı yaptım. Ben Beşiktaş sayesinde Gökhan Zan oldum ve daha borcum olduğuna inanıyorum, yarım kalan işlerim olduğunu düşünüyorum.

İKİSİ DE AFFEDİLSİN

Aldığğm rakam ortada. Herkes kim ne kadar alıyor iyi bakmalı, iyi araştırmalı. Hava toplarına giren tekmeye kafa uzatan bir stilim var. Canla başla oynuyorum, bunun sonucunda da maalesef sakatlanmalara maruz kalabiliyorum. Ancak her zaman standartların üzerinde oynamama rağmen hep aşağılarda yazılıyorum. Bu cam adam lakabı gibi tüm yakıştırmalar hoş değil. Yazıp-çizen, söylemlerde bulunan kendini bilmez 1-2 insanı da Allah'a havale ediyorum. İbrahimleri istememem gibi bir saygısızca tavır söz konusu dahi olamaz. Aramıza bir an önce dönmelerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Kaynak:Mynet

beşiktaşa ihanet edilmeski kardeş( kartallar yanlız ucar serceler sürü gezer bir kartal bir sürüye bedel)

Geri