Beşiktaş'a Bursa'dan Onay

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Bursa valililiği ve emniyeti, Süper Lig'in 32. haftasında Bursa'da oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasına siyah-beyazlı taraftarların da alınması yönünde karar aldı.

fft1mm1423483.jpg

Bursa valililiği ve emniyeti, Süper Lig'in 32. haftasında Bursa'da oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasına siyah-beyazlı taraftarların da alınması yönünde karar aldı.

http://fanatik.ekolay.net/Besiktasa-Bursadan-onay_3_Detail_33_223591.htm

O maçta yine kavga çıkar merak etmesinler :)

Bi kaç Bursa' lı daha döveriz. Acaba onların stadının girişinde de merdiven var mı? :)

Bursaya gidip takımımızı destekLeyeceğiz adam gibi,ama gerek takımımıza gerek bize yapıLan en ufak tehdit sonrası sessiz kaLmayacağız bunu herkes biLsin..Bizim canımızı yakmaya çaLışanLarın buLunduğu şehri başLarına YIKARIZ..!!

MozoLe Miяach;5333121' Alıntı:
Bursaya gidip takımımızı destekLeyeceğiz adam gibi,ama gerek takımımıza gerek bize yapıLan en ufak tehdit sonrası sessiz kaLmayacağız bunu herkes biLsin..Bizim canımızı yakmaya çaLışanLarın buLunduğu şehri başLarına YIKARIZ..!!

Hiç sanmıyorum :)

Bizzat o söylediklerini başkalarındanda duydum.Sonuçlarınıda canlı olarak gördüm ve yaşadımda ondan.

Merdivendeeeen yukarıya kaçanlar, medivendeeeen yukarıya kaçanlar........... :)

DuymakLa bitmiyor bu işLer canLı canLı yaşamak gerek..Ankarada ankaragücü ve bursa taraftarının bir oLup üstümüze geLdigini bir yandanda oranın atLı poLisLerinin peşimizden koştuğunu ancak yınede 1 adım geriye atmadıgımızı ve sonucun onLar adına ne kadar berbat oLdugunu sen ancak tv'de gormussundur ancak biz ordaydık..!!

Biz her zaman adamLığın verdigi şartLarı yerıne getirmek ıcın çabaLadık ancak onLar bunu kavramadı hiç bi zaman kavramayacakta..Kendi kendiLerine küme düşüp başkaLarını günah keçisi iLan etmeye çaLıştıLar..

Ayrıca büyük ihtimaL bıLmıyorsun ki,bursada bursa taraftarı oLduğunca beşiktaş taraftarı beşiktaş dernekLeride buLunmakta hemde istemedıgın kadar..Hani diyorLar ya bjk formasıyLa bursa çarşısında doLaşamazsınız diye biz orda kare kare resimLer çektirdik tek yaptıkLarı şunLara bak diyerek iç geçirmek oLdu..

MozoLe Miяach;5333134' Alıntı:
DuymakLa bitmiyor bu işLer canLı canLı yaşamak gerek..Ankarada ankaragücü ve bursa taraftarının bir oLup üstümüze geLdigini bir yandanda oranın atLı poLisLerinin peşimizden koştuğunu ancak yınede 1 adım geriye atmadıgımızı ve sonucun onLar adına ne kadar berbat oLdugunu sen ancak tv'de gormussundur ancak biz ordaydık..!!

Biz her zaman adamLığın verdigi şartLarı yerıne getirmek ıcın çabaLadık ancak onLar bunu kavramadı hiç bi zaman kavramayacakta..Kendi kendiLerine küme düşüp başkaLarını günah keçisi iLan etmeye çaLıştıLar..

Ayrıca büyük ihtimaL bıLmıyorsun ki,bursada bursa taraftarı oLduğunca beşiktaş taraftarı beşiktaş dernekLeride buLunmakta hemde istemedıgın kadar..Hani diyorLar ya bjk formasıyLa bursa çarşısında doLaşamazsınız diye biz orda kare kare resimLer çektirdik tek yaptıkLarı şunLara bak diyerek iç geçirmek oLdu..

Beni ilgilendirmez neyle dolaştığın fakat senin biz o şehri yakarız demen imkansız...

bkz:Mecaz, sözcükleri gerçek anlamları dışında kullanma sanatıdır. Ad değişimi de denir. Avrupa dillerinde metafor olarak geçer. Bu kelime Antik Yunancada taşıma (bir anlamı ötekine gönderme) demektir. Mecaz, Sözcük ve fikir mecazları olmak üzere ikiye ayrılır. Sözcük mecazında bir sözcük gerçek anlamı dışında, fikir mecazında ise herhangi bir fikir kendi anlamının dışında bir amaçla kullanılır.

Beni ilgilendirmez neyle dolaştığın fakat senin biz o şehri yakarız demen imkansız...

Şu Yorum Bitirdi Beni Zaten Beşiktaş Taraftarı 5 er Litre Benzinle Maça Gidecek :p Çıkışta 4 Bi Yana Dagılıp Bursayı Yakacak :) Ama İmkansızmış Sen Açıkladın :p

Bi de İyi Okumamışsın Galiba Büyük Harfle de Yazmış Aslında "Yıkarız" Demiş :p

karşıyakalılardan kendi şehirlerinde kaçanlar bize pireli kedi gibi olur. evet kesinlikle diş bilemişlerdir bize ama bizim için çöplük farketmiyor öttürürüz gerekirse.. efendice gidip sataşılmadığı sürece beşiktaş taraftarı büyüklüğünün bilinci ile seyreder takımını destekler ve geri gelir. ama kaşıyanı da kaşır gerekirse o heykeli de yakar.angaralı yandaşlarınız da gelsin ikisini topla anca bi adam gelir ama o da bize hafif gelir .)

Geri