Beşiktaş'a büyük şok

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, yenri sezonu büyük bir şokla açtı.
Geçtiğimiz sezonun önemli bir bölümünde sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakan kaptan Matias Delgado'nun kasığındaki sakatlığın ciddi olduğu belirlendi ve ameliyat olmasına karar verildi. Ntvspor'un son dakika haberi olarak verdiği bilgiye göre 2 Temmuz'da İspanya'ya gidip ameliyat olması beklenen Arjantinli yıldız, takımını bu kez 4 ay yalnız bırakacak.

delgadonun yerine birini alırlarmı dersiniz???sadece Yusuf yeterli olmaz çünkü sakatlığı var kart cezası var ligin bin bir türlü hali var

Ş.O.K.. Delgado Ameliyat Oluyor ! ! !

2310_B_Delgado025.jpg

Yeni sezon hazırlıklarına 2 gün önce başlayan Beşiktaş'ta, kaptan Matias Delgado'nun, sakatlığı nedeniyle operasyon geçirecek olması moralleri bozdu.

Arjantinli futbolcunun karın kasları ve kasıklarında yaşadığı sakatlık nedeniyle 7 Temmuz Salı günü İspanya'da ameliyat olacağı ve uzun bir süre (4 Ay Kadar) sahalardan ayrı kalacağı bildirildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, siyah-beyazlı takımın sabah antrenmanı sırasında basın mensuplarıyla konuyla ilgili olarak sohbet ederken, Delgado'nun eksikliğinin nasıl giderileceği yolundaki bir soru üzerine, ''Ya yeni bir yol bulacağız ya da yeni bir yol yapacağız'' dedi.

Kaynak

eksikliğini hissetmedik gene hissetmeyiz.

ben de şok filan diyince tırstım .. bu herifin elden çıkartılmamasına hala şaşıyorum. şimdi de elimizde kalır

Geri