"Beşiktaş taraftarını izledim"

icemen

New member
Reaction score
0
_besiktas_taraftarini_izledim__9631324.JPG

Manchester United'ın başarılı defans oyuncusu Rio Ferdinand, kulübünün resmi internet sitesinde Avrupa'da unutamadığı anları taraftarlarla paylaştı.

İngiliz futbolcu ilk olarak en iyi deplasman atmosferini İnönü stadı'nda Beşiktaş taraftarlarını görünce yaşadığını açıkladı. 15 Eylül 2009 yılında Beşiktaş ile oynadıkları Şampiyonlar ligi karşılaşmayı hatırlatan Ferdinand, " O maçta ben forma giyemedim fakat takımla beraber stattaydım. Şunu açıkca belirtmeliyim ki, maçtan daha fazla Beşiktaşlı taraftarların yaptığı gösterileri izledim" dedi.

Ferdinand, unutamadığı maçları için , "Şampiyonlar Ligi'nde 2007-2008 sezonunda Moskova'daki final mücadelesinde Chelsea'yi finalde yendiğimiz maçı unutamıyorum. Yine Şampiyonlar Ligi maçında 7-1'lik Roma galibiyetimiz var. "
İngiliz Yıldız 2001 yılında Leeds United'da oynarken Deportivo La Coruna'ya attığı Avrupa'da ilk golü de unutamıyor. Ferdinand United forması altında da 2007 yılında 4-2 kazandıkları Dinamo Kiev maçında da ilk golünü kafayla kaydetmişti.

Tecrübeli oyuncu favori deplasman stadını, İskoç ekibi Celtic'in Celtic Park Stad'ı olarak gösterdi. Ferdinan stadyum için, "maçtan önce stadyumda inanılmaz bir gürültü vardı. Celtic Park heralde desibelin en yüksek olduğu stadlardan biridir" dedi.
Ünlü futbolcu Old Trafford'daki en iyi atmosferin 2008 yılında Barcelona ile oynadıkları yarı final karşılaşmasında yaşadıklarını dile getirdi. O maçta taraftarların tezahüratlarıyla inanılmaz baskı altında olduklarını ama neticede maçı kazandılarını söyledi.

Ferdinand kendisini en fazla zorlayan oyuncunun ise İspanyol yıldız Raul olduğunu belirtti. Raul'un çok hareketli bir forvet olduğunu söyleyen Ferdinand, " Raul çok hareketli ve neredeyse parmaklarının ucunda koşuyor. Hiç beklemediğiniz bir pozisyonda hayalet gibi ortaya çıkıp sizi zor anlara sokabiliyor" diye konuştu.
Deneyimli defans oyuncusu hayatındaki en iyi anları Moskova'daki finalde yaşadığını dile getirerek, "o geceki duygularımı tarif edemem. Kaptan olarak çıktığım maçta kazanıp şampiyon olmamız, bana inanılması güç duygular yaşattı. O anları tekrar yaşamak isterdim." diye konuştu.

haber1903

Marka oLduk artık marka..(=

Geri