Beşiktaş sıkı yönetim ilan etti..

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..
33lglsk.jpg

Kupadan elenerek taraftarını üzen Beşiktaş'ta yönetim G.Saray maçına kadar olağanüstü hal ilan etti. Takıma prim olarak açık çek vermeye hazırlanan yönetim, konuşma yasağı getirdi...

Kupadan elenerek taraftarını şoke eden Beşiktaş gözünü Galatasaray maçına çevirdi. Ligdeki iddiasını sürdürmesi açısından büyük önem taşıyan maç için yönetim, sıkıyönetim ilan ederken, başkan Yıldırım Demirören siyah beyazlı futbolculara konuşma yasağı getirdi.

İşte yönetimin aldığı bazı kararlar:

1- Çaykur Rize maçının unutulması ve G.Saray maçına yönelik çalışmalar yapılacak. Futbolcuların morali üst seviyeye çıkarılacak.

2- Futbolcular G.Saray derbisine kadar kesinlikle konuşmayacak. Konuşan oyuncuya ceza verilecek. Takım hakkında Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin açıklama yapabilecek.
3- Sakatlar bir an önce iyileştirilecek. Bu konuda sağlık ekibi tüm imkanlarını seferber edecek. (Gökhan Zan, Bobo, Serdar Özkan, Gordon)

4- Seyirciyle pazar gününe kadar koordineli bir çalışma yapılacak. 90 dakika takıma tam destek verilmesi sağlanacak.

5- Takıma yüksek bir prim verilecek. Miktar karşılaşmadan önce başkan Yıldırım Demirören tarafından belirlenecek.

Gordon bugün belli olacak

Bu arada sağ gözündeki problem nedeniyle Rize maçında oyundan alınan Gordon Schildenfeld'in durumunun bugün netleşeceği açıklandı. Sakatlıkları süren Serdar Özkan'ın da kademeli olarak idmanlara başlayacağı bildirildi.

Kaynak : Sabah

Geri