Beşiktaş Ruhu Dönecek

admiral

New member
Reaction score
0

Başkan Fikret Orman, “Vizyonumuz Beşiktaş'ı, Beşiktaşlılar'la yönetmektir.Bu yolda Samet Aybaba ve Erman Kunter'le çalışmaktan çok mutluyum” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ndeki yazısında camiaya Siyah-Beyaz mesajlar gönderdi. Orman, “Çalışmalarımızı heyecanla, umutla ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Beşiktaş ile ilgili her konuda olduğu gibi futbol takımımızın kadrosunu oluştururken de, günü kurtarmaktan çok uzun vadeli radikal kararlar aldık. Bu kararlarımızı uygulamaya koyabilmek ve beraberinde istediğimiz ruhu yakalamak için öncelikle Sayın Samet Aybaba’yı ekibimizin başına getirdik. Hocamızın çok koşan, istikrarlı, yürekten oynayan terinin son damlasına kadar mücadele eden bir takım yaratma isteğini gönülden destekliyor, hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Vizyonumuz, Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar’la beraber yönetmekti. Buna uygun olarak; Beşiktaş’ta basketbol oynadığım dönemlerde takımın yıldızı olan Sayın Erman Kunter’i erkek basketbol takımımızın başında görmekten duyduğum mutluluğu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Taraftarlarımıza, camiamıza tekrar hayırlı olsun” dedi.

‘Formaları alalım’
Lisanslı ürün alınması yönünde çağrıda bulunan Orman, “Ortak aşkımız Beşiktaşımız’ı güzel günlere taşımak için çıktığımız yolda en büyük desteği sizlerden alıyoruz. Siz büyük taraftarlarımızdan, kulübümüze üye olmanızı, kombine kart ve formalarımızı satın almanızı, lisanslı ürünlerimizi kullanmanızı, yayınlarımıza ve diğer tüm ürünlerimize sahip çıkmanızı bekliyorum” ifadesini kullandı.​

Geri