Beşiktaş; aşktır, Bir bebeğin yürümek için gösterdiği sabır ve mücadeledir. Sizce Nedir?
icemen New member Katılım 7 Şub 2007 Mesajlar 20,136 Reaction score 0 Puanları 0 27 Şub 2010 #1 Beşiktaş; aşktır, Bir bebeğin yürümek için gösterdiği sabır ve mücadeledir. Sizce Nedir?
Hyperion Rally Art Altın Üye Katılım 2 Kas 2008 Mesajlar 7,616 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Van/Çaldıran 27 Şub 2010 #2 Beşiktaş Herşeydir Nefes Alışın Kalp Atışın Sevincin Hüzünün...
Z -ZeYNA- ♥ŞiiR PeRi'Si♥ Altın Üye Katılım 9 Eki 2009 Mesajlar 4,104 Reaction score 1 Puanları 0 Konum ♥aŞk♥ EbruLi ßir Teßessümdür KaLßime♥ (: 27 Şub 2010 #3 ßeŞiktaŞ aŞktıR ELLerimizi KaLbimize Dokunduğumuz anda Hissettiğimiz Sevdamız... ŞanLı Rengimiz Siyahımız Beyazımız... İLLede Sen Heytt Be BeşiktaŞımız... KaLpLerde Yerin.. İşte Budur aŞkımız.. Taaa Derinden HiSSetti Türkiye Seni KaRTaL BeşiktaŞımız.. Aman DiLemeSin kimSe Beyazdır Vicdanımız... Şayet RakipSeniz iLLede KaRaLaRa BoyaRız... Uydurdum
ßeŞiktaŞ aŞktıR ELLerimizi KaLbimize Dokunduğumuz anda Hissettiğimiz Sevdamız... ŞanLı Rengimiz Siyahımız Beyazımız... İLLede Sen Heytt Be BeşiktaŞımız... KaLpLerde Yerin.. İşte Budur aŞkımız.. Taaa Derinden HiSSetti Türkiye Seni KaRTaL BeşiktaŞımız.. Aman DiLemeSin kimSe Beyazdır Vicdanımız... Şayet RakipSeniz iLLede KaRaLaRa BoyaRız... Uydurdum
PePeSanceS Çǿκ کε√díκ طę ∂طí Altın Üye Katılım 1 Mar 2009 Mesajlar 4,720 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Beşiktaş'ın KaLbi KAPALI'dan... 27 Şub 2010 #4 Babadan kalan miras değil, oğlunuza olan borcunuzdur. Anlatılamıyacak kar derin bir aşktır.
ßLu£ Banned Katılım 16 Eki 2007 Mesajlar 6,839 Reaction score 0 Puanları 0 27 Şub 2010 #5 Beşiktaş Hayattır, KarşıLıksız BağLanmaktır, LiseLi Bi Çocuğun Sigara Parasından Kesip ALdığı BiLettir Beşiktaş.
Beşiktaş Hayattır, KarşıLıksız BağLanmaktır, LiseLi Bi Çocuğun Sigara Parasından Kesip ALdığı BiLettir Beşiktaş.
..єЯDєM.. Çǿκ کε√díκ طę ∂طí Altın Üye Katılım 20 Nis 2006 Mesajlar 13,704 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 42 Konum Terketmedi Sevdan Beni [Beşiktaş] 27 Şub 2010 #6 Beşiktaş Karsılıksız Sevmektır Besıktas yaşamın bır parcası umuda yolculuktur..