Beşiktaş Neden Gol Atamıyor? Sizce...

ulubatli80

New member
Reaction score
0
Antremanda bile gol atamıyormuşuz!

1-Bence Nobre geride top almaya çalışıyor, gol atacak adam kalmıyor.
2-Nihat formsuz.
3-Bobo oynatılmıyor.
4-Tello küstürüldü.

Bu sorunlar çözülse maç başına en az 3 gol atarız...

Takım yorgun

Delagado' nun sakatlanması Tabata' nın geç gelmesi takımda biraz da olsun dengeleri bozdu. yeni gelen Nihat başkası gibi oynuyo. İbrahim Kaş hiç oynamıyo, Tello isteksiz, Bobo, Nobre, Serdar Özkan beceriksiz. daha sayayım mı?

maç başına 3 gol :)

real bile bunu söyleyemezken bu rakam biraz uçuk değil mi :)

Beşiktaş ta ciddi Bir Santrofor Sorunu Var Hepsi kaliteli Hangisi oynayacağını bilmiorz ama Adamlar NİHAT ı aldı çözülmedi . Tello Da küsmesin ..

Disiplin yok. İyi oynamaları için karşılarındaki rakibi ciddiye almaları lazım.

Örn. ManU maçının ilk yarısı.

maç başına 3 gol :)

real bile bunu söyleyemezken bu rakam biraz uçuk değil mi :)

real C. Ronaldo üzerine oynar oldu. O olmadığında takım yok.

Ama BJK oyuncuları takım olarak oynayabiliyor; tabi küstürlmezlerse...
İyi oynayan az para, daha kötü oynayan çok para alırsa da seyir değişir tabi ki...

Takım form tutamadı henüz, isimler kaliteli ama hala lig'in başladığının farkında değiller.

bu takımdannbı halt olmaz....gecen sende saten trabson fener ve galatasarayın salaklıkları sayesınde sampıyon olduk.....baskan dahıl teknık dırektor gıtmelı bence....yenı basarıya ac bırı getırılmelı..denıslı artık emeklılıgı ıcın para ıcın gelıyo..mal herıfler ertugruldan ne ıstedıler...o kalsaydı takımın basında san cok suğper bı takımımız wardı.....
ama nerde o kafa o koca kafalı demırorende.....bu sene ben takımdan hıc bısı beklemıyorum.....galata da bu form oldukca fenerdede bu kadro bjk maalesef butun derbılerı yıne kaybeder.....
bısde ole bakar dururuz....

Antremanda bile gol atamıyormuşuz!

1-Bence Nobre geride top almaya çalışıyor, gol atacak adam kalmıyor.
2-Nihat formsuz.
3-Bobo oynatılmıyor.
4-Tello küstürüldü.

Bu sorunlar çözülse maç başına en az 3 gol atarız...

dostum....
1-artık bu iş nobrenın işi dııl yenı genc hawa hakımıyetı ıyı bı forwet sart...nobre sutlanmalı yada ıyı yedek olur ondan baska bı halt olmaz...
2-sakat nıhatın bu takımda ne ısı war işe yarasaydı saten wıllareal gosden cıkarırmıydı sanıyorsun?gonmderılmelı hasır para ederken...
3-BOBO suan en ıyısı ama oynatılmadı o adamıda kusurduler zaten sagdan soldan teklıf war adama..sen iş yapacak adamı oynatmıyon....mal denıslı....
4-tabaka dene takosa 8 mılyon werırsen tello ya sam yapmassan kuser tabııı.....hakla anlamıyorum bu tabataya nasıl o kadar werılır....bu adam mı kurtaracak takımı.....lanetolsun boyle clup yonetıcısıne we teknık dırektorune....gerısekalı herıfler....

Geri