Beşiktaş ManU Ş.L Maç BiLetLeri

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Salı günü İnönü stadında oynanacak Beşiktaş ManU Şampiyonlar Ligi maçı bilet fiyatları açıklandı...

Eski Açık: 75,00 TL
Kapalı Alt: 175,00 TL
Kapalı Üst: 200,00 TL
Numaralı Kenar: 225,00 TL
Numaralı Orta: 250,00 TL
VIP Alt A-F: 250,00 TL
VIP Alt B-E: 325,00 TL
VIP Alt C-D: 400,00 TL
VIP Üst A-F: 450,00 TL
VIP Üst B-E: 650,00 TL
Yeni Açık: 75,00 TL

Biletler çok pahalı değilmiş yoksa banamı ucuz geldi.

Aksine biletler çok pahalı açık tribün 75 lira ya olur mu böyle şey? bu maçtan kazandığı parayla Tabata' nın parasını çıkarttı Demirören.

Aksine biletler çok pahalı açık tribün 75 lira ya olur mu böyle şey? bu maçtan kazandığı parayla Tabata' nın parasını çıkarttı Demirören.

Sonuçta fenerbahçeyle oynamıyor ki Manchester unidet'la oynanıyor.Bence normal ama mesela ben Galatasaray'lıyım bilet almışım sonuçta manchester'la oynanıyor.Fazla para değil .

kesinlikle çok para , eski açık 75 olması ölçüdür fiyatlara bence..

Sonuçta fenerbahçeyle oynamıyor ki Manchester unidet'la oynanıyor.Bence normal ama mesela ben Galatasaray'lıyım bilet almışım sonuçta manchester'la oynanıyor.Fazla para değil .

nesi pahalı değil askeri ücretle çelışıyor insanların çoğu nasıl versin o kadar para

senin gibi kalın değil herkez

Mami Senin İş YaLan OLdu...
HackHeLL'da Seni Maça Gönderecek Hayırsever Bi Fabrikatör Yoktur HeraLde :hhmanD

Yuh 75 Lira !!
Çok fazLa. . .

~SiLenT ScЯeaM~;4631435' Alıntı:
Mami Senin İş YaLan OLdu...
HackHeLL'da Seni Maça Gönderecek Hayırsever Bi Fabrikatör Yoktur HeraLde :hhmanD

Aynen biletlerin çıkmasını bekledim bi baktım en ucuzu 75 :D kararsız kaldım aslında dedim buna gideyim 2 maça gitmem. sonra düşündüm vazgeçtim.
Hackhell' den yardım istiyorum bu maça gitmem için. Beşiktaş' ın kaderi benim elimde hadi arkadaşlar 3-5 demiyelim :durdurun

aziz 55 yaptı diye kızanlar 75 e ne diyecek bakalım. çarşı bu fiyatlara karşı mıdır_?

Birşeyi gözden kaçıyorsun Lıg maçı 55 TL bu maç Ş.L maçı 75 TL...
Turkıye Ligi ıle Ş.L bilet fıyatlarını aynı beklemıyorsundur umarım...​

Aynen biletlerin çıkmasını bekledim bi baktım en ucuzu 75 :D kararsız kaldım aslında dedim buna gideyim 2 maça gitmem. sonra düşündüm vazgeçtim.
Hackhell' den yardım istiyorum bu maça gitmem için. Beşiktaş' ın kaderi benim elimde hadi arkadaşlar 3-5 demiyelim :durdurun

mami bir alemsin valla :)

merti yakala kaçırma bence :) :durdurun:durdurun

konuyLa iLgisiz mesajLar siLinmiştir..!

75 tL kaLe arkası için çok pahaLıdır,Fb için 55'e kızıyorduk SporSever oLarak..
ÖzeLLikLe Beşiktaş gibi hani taraftarının bağırmasıyLa,sokak küLtürüyLe övünen bi taraftar grubu Çarşı'nın bu fiyatLarı karşısında yönetimden bedava biLet aLmasını kim engeLLeyecek Uefa mı? Sanmam..

Geri